Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPeste 330 de șoferi vitezomani amendați de polițiști

Peste 330 de șoferi vitezomani amendați de polițiști

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii rutieri au ieșit din nou pe străzile din Timișoara și Timiș în căutarea șoferilor care nu respectă legislația. În trei zile, oamenii legii au aplicat 502 de amenzi, 335 dintre acestea fiind pentru conducătorii auto care au depășit viteza legală.

„În perioada 06 – 08 mai a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au aplicat 502 sancţiuni contravenţionale, dintre care 335  au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 55 pentru neutilizarea centurii de siguranţă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au reținut și 29 de permise de conducere, ale șoferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric sau au condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare