Peste 330 de șoferi vitezomani amendați de polițiști

- Advertisement -

Polițiștii rutieri au ieșit din nou pe străzile din Timișoara și Timiș în căutarea șoferilor care nu respectă legislația. În trei zile, oamenii legii au aplicat 502 de amenzi, 335 dintre acestea fiind pentru conducătorii auto care au depășit viteza legală.

„În perioada 06 – 08 mai a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au aplicat 502 sancţiuni contravenţionale, dintre care 335  au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 55 pentru neutilizarea centurii de siguranţă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au reținut și 29 de permise de conducere, ale șoferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric sau au condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Clanul Cârpaci a pus mâna pe o stradă întreagă. Sunt ajutați de cineva din Primărie, susține Stoia!

Clanurile țigănești din Timișoara dovedesc încă o dată că...

Căminul Cultural din Stamora Română ”suge” zeci de mii de euro din bugetul comunei, deși NU EXISTĂ! FOTO/VIDEO

Așa cum vă promiteam la începutul acestei săptămâni revenim...

Vitezomanii, în vizorul RADARULUI în weekend. Câți șoferi au depășit limita legală

În perioada 10 - 12 octombrie 2014, poliţiştii rutieri...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare