Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cocalaru’ cu „Meleu”, fără răbdare, o taie printre bariere, la Timişoara VIDEO

- Advertisement -

Vineri seara, puţin după ora 18:20, maşina Vocea Timişului a „surprins” un cocalar în cel mai adevărat sens al cuvântului, care a dat dovadă de o nesimţire maximă în trafic. La volanul unui Mercedes ML, însoţit de o piţipoancă, acesta a „zburdat” prin intersecţia străzilor Demetriade şi Bader, în timp ce toţi ceilalţi participanţi la trafic îşi vedeau liniştiţi de drum, sau de staţionare, după caz.

Fiind bariera coborâtă pentru trecerea unei locomotive care făcea manevre, cocalarul nostru s-a ţinut şi el de „manevre”. Mai întâi că a vrut s-o taie printre barierele coborâte, depăşind coloana, apoi a întors în mijlocul intersecţiei după care s-a aşezat „frumos” la coadă, dar nu pentru mult timp.

Văzând că a trecut locomotiva, pentru care a presupus el că s-au lăsat barierele, şmecheraşul cu „Meleu” a depăşit din nou coloana şi chiar a „tăiat-o” printre barierele lăsate, văzându-şi liniştit de drum spre Bulevardul Take Ionescu.

Poliţia ce măsuri va lua la vizionarea acestui clip video, sau se va „trece cu vederea”?

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=KqCxex36i0s&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore