ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bojin provoacă un haos total la Poli. Timofte: Incertitudinea ne-a lăsat fără două transferuri. Câţi portughezi vin să joace în Banat

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Datorită incertitudinii cauzate de liga în care va evolua din toamnă, chiar dacă cele mai mari şanse sunt să evolueze în eşalonul secund, dar şi a nesiguranţei din conducerea administrativă şi cea tehnică, sau a lotului de jucători, Poli Timişoara pierde pe toate planurile. De la transferul unor jucători importanţi şi până la finanţarea Consiiului Judeţean, Poli riscă să piardă mult mai mult decât atât. De ce finanţarea de la CJT? Pentru că Titu Bojin, preşedintele acestei instituţii, pare că doreşte mai mult să-l sprijine pe colegul pesedist Rusu Raimond, primarul comunei Becicherecu Mic, decât echipa timişorenilor.

„Împărţim şi stadionul cu cei de la Mamma Mia, Consiliul Judeţean este proprietar şi el decide. Aşa cum s-a jucat şi rugby-ul se poate juca orice doresc dânşii, ei pot să dispună ce vor. Nu ne-ar încurca cu nimic pentru că sunt destule terenuri. Sper doar ca CJT să nu plece de lângă echipă” a spus Ioan Timofte, preşedintele celor de la Poli Timişoara, în emisiunea „Divizia Locală” de la Digi24 Timişoara. „Tim” rămâne consecvent şi susţine că fotbalul şi politica nu au nicio legătură, motiv pentru care nu sună pe la primar sau la preşedintele CJT pentru a cere lămuriri sau sfaturi. „Nu este cazul să vorbesc cu primarul şi cu preşedintele Consiliului Judeţean în fiecare zi. Ştim ce avem de făcut la club, şi eu şi colegii mei” a mai spus Timofte.

„Portughezul” de la conducerea clubului alb-negru îşi vede în continuare de treabă şi face „săpături” în folosul clubului a cărui jucători se vor reuni, cel mai probabil, pe data de 7 iulie. „Îmi pare rău că am pierdut doi jucători din străinătate, din Portugalia. Au jucat în liga a III-a, iar acum au semnat cu echipe de Liga I tot din Portugalia. Mai sunt cinci precontracte semnate şi am mai pierdut vreo două din cauza incertitudinii care planează la nivelul finanţatorilor proiectului nostru. Cei cinci jucători sunt interesanţi. Unul e din Liga I, doi sunt din Serbia, văzuţi de mine, au 22 şi 24 de ani şi sunt foarte buni. Alţi doi vin din liga a doua a Portugaliei, ei venind pe posturile ofensive ale echipei noastre, deşi este greu să convingi portughezi să vină în Liga a II-a din România” a adăugat „Tim”.

Preşedintele timişorenilor face tot posibilul şi pentru a acoperi o eventuală „ratare” a bugetului din partea Consiliului Judeţean Timiş, Bojin având în plan fie să împartă suma între Poli şi Mamma Mia Becicherecu Mic – echipă pe care o vrea să joace pe Dan Păltinişanu, fie să redirecţioneze toţi banii către echipa care vine la Timişoara doar pentru a-şi juca meciurile de acasă, în cazul în care FRF o invită în divizia secundă. „Fac eforturi mari să aduc un sponsor lângă echipă. Am fost în Italia şi în Portugalia pentru asta. Retrogradarea complică puţin lucrurile dar sper ca sponsorul să vină alături de noi. Eu sunt puţin îngrijorat văzând declaraţiile domnului Bojin care ar vrea să ducă finanţarea la Becicherec, dar sper să reuşesc eu să acopăr partea care va lipsi de la Consiliul Judeţean. Este vorba despre o companie care investeşte în fotbal, din Portugalia, de aceea am şi fost acolo” a mai spus Ioan Timofte, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore