Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportBojin provoacă un haos total la Poli. Timofte: Incertitudinea ne-a lăsat fără...

Bojin provoacă un haos total la Poli. Timofte: Incertitudinea ne-a lăsat fără două transferuri. Câţi portughezi vin să joace în Banat

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Datorită incertitudinii cauzate de liga în care va evolua din toamnă, chiar dacă cele mai mari şanse sunt să evolueze în eşalonul secund, dar şi a nesiguranţei din conducerea administrativă şi cea tehnică, sau a lotului de jucători, Poli Timişoara pierde pe toate planurile. De la transferul unor jucători importanţi şi până la finanţarea Consiiului Judeţean, Poli riscă să piardă mult mai mult decât atât. De ce finanţarea de la CJT? Pentru că Titu Bojin, preşedintele acestei instituţii, pare că doreşte mai mult să-l sprijine pe colegul pesedist Rusu Raimond, primarul comunei Becicherecu Mic, decât echipa timişorenilor.

„Împărţim şi stadionul cu cei de la Mamma Mia, Consiliul Judeţean este proprietar şi el decide. Aşa cum s-a jucat şi rugby-ul se poate juca orice doresc dânşii, ei pot să dispună ce vor. Nu ne-ar încurca cu nimic pentru că sunt destule terenuri. Sper doar ca CJT să nu plece de lângă echipă” a spus Ioan Timofte, preşedintele celor de la Poli Timişoara, în emisiunea „Divizia Locală” de la Digi24 Timişoara. „Tim” rămâne consecvent şi susţine că fotbalul şi politica nu au nicio legătură, motiv pentru care nu sună pe la primar sau la preşedintele CJT pentru a cere lămuriri sau sfaturi. „Nu este cazul să vorbesc cu primarul şi cu preşedintele Consiliului Judeţean în fiecare zi. Ştim ce avem de făcut la club, şi eu şi colegii mei” a mai spus Timofte.

„Portughezul” de la conducerea clubului alb-negru îşi vede în continuare de treabă şi face „săpături” în folosul clubului a cărui jucători se vor reuni, cel mai probabil, pe data de 7 iulie. „Îmi pare rău că am pierdut doi jucători din străinătate, din Portugalia. Au jucat în liga a III-a, iar acum au semnat cu echipe de Liga I tot din Portugalia. Mai sunt cinci precontracte semnate şi am mai pierdut vreo două din cauza incertitudinii care planează la nivelul finanţatorilor proiectului nostru. Cei cinci jucători sunt interesanţi. Unul e din Liga I, doi sunt din Serbia, văzuţi de mine, au 22 şi 24 de ani şi sunt foarte buni. Alţi doi vin din liga a doua a Portugaliei, ei venind pe posturile ofensive ale echipei noastre, deşi este greu să convingi portughezi să vină în Liga a II-a din România” a adăugat „Tim”.

Preşedintele timişorenilor face tot posibilul şi pentru a acoperi o eventuală „ratare” a bugetului din partea Consiliului Judeţean Timiş, Bojin având în plan fie să împartă suma între Poli şi Mamma Mia Becicherecu Mic – echipă pe care o vrea să joace pe Dan Păltinişanu, fie să redirecţioneze toţi banii către echipa care vine la Timişoara doar pentru a-şi juca meciurile de acasă, în cazul în care FRF o invită în divizia secundă. „Fac eforturi mari să aduc un sponsor lângă echipă. Am fost în Italia şi în Portugalia pentru asta. Retrogradarea complică puţin lucrurile dar sper ca sponsorul să vină alături de noi. Eu sunt puţin îngrijorat văzând declaraţiile domnului Bojin care ar vrea să ducă finanţarea la Becicherec, dar sper să reuşesc eu să acopăr partea care va lipsi de la Consiliul Judeţean. Este vorba despre o companie care investeşte în fotbal, din Portugalia, de aceea am şi fost acolo” a mai spus Ioan Timofte, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Bezna minții! Administrația Alin Nica a demarat ancheta internă pentru depistarea cârtiței în cazul lingvistului ”Borsetă”

Plin de sânge, umilit și în bălți de lacrimi, ultimele datorate râsului isteric venit...

Șeful de cabinet al președintelui CJ Timiș are urgent nevoie de cursuri de gramatică și de limba română

Și, până la urmă, fără nicio exagerare, chiar și de lecții de logică. Pentru...

Ca la al 13-lea congres! Cristian Moș își ia adio de la conducerea USR Timiș ca să se concentreze pe administrația CJT și pe...

Este incredibil cu câtă ușurință învârte vorbele Cristian Moș, ocolind concluziile și adevărul! Doar...