55 de licee din Timiș spun „Stop drogurilor” într-o campanie de informare organizată de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică

- Advertisement -

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) împreună cu Inspectoratul Județean și cu Inspectoratul Școlar au demarat astăzi un proiect dedicate zilei mondiale împotriva traficului și consumului ilicit de droguri. Scopul campaniei este infromarea liceenilor asupra pericolului pe care îl reprezintă consumul de droguri. Astfel, 55 de licee din Timiș au fost invitate să participle la un concurs de idei prin care să aleagă cel mai bun mod de a spune „Stop drogurilor!” Fiecare școală va fi îndemnată să posteze pe Facebook un slogan împotriva consumului de droguri. Liceul câștigător va fi desemnat în funcție de numărul de like-uri

“Demarăm astăzi proiectul dedicat Zilei Mondiale împotriva traficului şi consumului ilicit de droguri care este pe 26 iunie. Proiectul este realizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş şi Agenţia Naţională Antidrog – Centrul Regional Timişoara şi care are drept scop prevenirea şi reducerea consumului de droguri”, a explicat Călin Dobra, vicele Consiliului Județean Timiș.

Oficialitățile au explicat că proiectul nu are titlu, pentru că elevii vor trebui să găsească unul. Deocamdată el arată așa „…………”. Elevii vor propune un titlul, iar, pe 26 iunie, sloganul cel mai bune va fi ales și folosit. Câștigătorii campaniei vor primi tricouri personalizate și vor deveni ambasadori ai Antidrog Timiș.

„Vrem să facem un lucru care să implice copiii. Toată ideea este prevenţia, să te împotriveşti consumului de droguri. Rezolvarea problemelor nu e prin droguri. Soluţia nu sunt drogurile, există alte alternative”, a încheiat consilierul judeţean Paul Moldovan, reprezentantul ATOP al proiectului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare