Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Campania ”Help25” continuă cu ediția a II-a a evenimentului caritabil ”Dovleacul Roz”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Vă vom aştepta, ca şi anul trecut, cu peste 150 de dovleci roz, frumos împodobiţi şi ornaţi de către artişti plastici. Fiecare participant la eveniment va avea posibilitatea să plece acasă cu unul dintre dovlecii-eroi, sprijinind, astfel, Campania Help25” anunță organizatorii evenimentului.

Începând cu ora 20:00 va avea loc o licitaţie în scop caritabil, ce va fi urmată de un concert live susţinut de Trupa FM. De asemenea, persoanele care au donat sau vor dona dovleci pentru cauza nobilă vor fi înscrise automat într-o tombolă, care le va aduce premii inedite. Amfitrioana serii va fi Adriana Dolcianu Mărăscu, de la Radio Timişoara.

Campania ”Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...