O poliţistă BEATĂ CRIȚĂ a provocat un ACCIDENT oribil, apoi a fugit de la locul faptei. Vezi urmările

- Advertisement -

Poliţista acuzată de producerea accidentului rutier lucrează la serviciul Economic și era beată la volan, alături de ea, în maşină, fiind alţi doi poliţişti. Cei trei au făcut câteva ture prin centrul Focşaniului, au mers de câteva ori în sens invers într-un sens giratoriu, pentru ca mai apoi şoferiţa să piardă controlul direcției de mers şi să dea buzna într-o staţie de autobuz. Bolidul pe care îl conducea, un BMW X5 a ras totul în cale şi s-a oprit într-un chioşc de ziare, în care se afla o femeie. Aceasta din urmă a ajuns la spital cu ambele picioare rupte.

Imediat după producerea accidentului, atât şoferiţa, cât şi ceilalţi doi poliţişti aflaţi în maşină au fugit de la faţa locului, relatează romaniatv.net, unde puteți urmări și o înregistrare video de la locul accidentului.

După o oră de la producerea accidentului, femeia s-a întors pentru a întreba dacă femeia din chioşc a murit, iar când i s-a spus că nu, a plecat din nou. După încă o oră s-a predat la poliţie şi, din primele informaţii, avea o alcoolemie de 0,56 la mie şi urmează, probabil, să fie reţinută.

Cei trei poliţişti petrecuseră toată noaptea în club, iar alcoolul a curs „gârlă”.

Foto: captură video

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare