Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Terorizarea taximetristilor TUDO continua, la Timisoara. Pentru ce au fost amendati prin posta

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Campania de amendare a taximetriștilor din Timișoara continuă în forță. Acum câteva săptămâni, mai mulți șoferi UBER și mai mulți șoferi de taxi s-au luat la bătaie în parcarea Iulius Mall. Incidentul s-a încheiat cu o urmărire prin oraș și cu intervenția poliției. A doua zi, în 28 ianuarie, taximetriștii companiei TUDO au defilat cu mașinile prin Timișoara și au claxonat în fața blocului primarului Nicolae Robu, în zona Soarelui.

De atunci, șoferii de taxi din Timișoara au avut parte de nenumărate controale din partea Poliției Locale și a Poliției Rutiere. Acțiunile oamenilor legii i-au determinat pe șoferii TUDO să se adune din nou, în parcarea de la Heaven, acolo unde au purtat discuții pentru a-și găsi un lider și pentru a acționa UBER în instanță. Persecutarea șoferilor care au îndrăznit să atragă atenția că șoferii UBER nu au de plătit la fel de multe taxe și nu se supun acelorași rigori administrative continuă și în prezent cu o nouă metodă. Mai mulți taximetriști au primit prin poștă amenzi în valoare de 500 de lei, pentru că au luat parte la o adunare publică neautorizată. Data de pe amenzi este 19 februarie, acestea fiind aplicate cel mai probabil după protestul din 28 ianuarie, când mașinile taximetriștilor au fost filmate cu aparatul radar instalat pe MCV. Trebuie spus că prin marșul lor taximetriștii au „încurcat” traficul la fel de mult cum o fac, de exemplu, alaiurile de nuntași.

Terorizarea taximetristilor TUDO continua, la Timisoara. Pentru ce au fost amendati prin posta 1

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare