Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primaria Timisoara cauta locatie pentru fantana cu muzica si jocuri de lumini de 2.000.000 de euro

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
3.4 ° C
4.1 °
2.9 °
71 %
5.7kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
Fântâna cu jocuri de lumini, care ar urma să coste 2.000.000 de euro s-ar putea construi în altă locaţie decât cea vehiculată în ultimul an de zile.

Promis de Nicolae Robu încă de pe vremea când candida la Primăria Timişoara, la primul mandat, în 2012, obiectivul a rămas încă la stadiul de proiect. Iniţial, primarul Timişoarei ar fi vrut ca fântâna muzicală cu jocuri de lumini să fie amenajată pe Bega. Din cauză că adâncimea apei era prea redusă, primarul a propus o nouă locaţie: Parcul Botanic.

Dacă anul trecut edilul era pregătit să înfrunte opoziţia mai multor timişoreni care considerau că locaţia nu este oportună, acum, Robu a anunţat că fântâna ar putea fi construită în altă locaţie.

„Vom face evident fântâna cântătoare. Aţi văzut ce îmi place formula asta lansată de hateri? Nici nu îmi vine să îi zic altfel, îi spun mereu fântâna cântătoare. Îi vom spune chiar aşa. Au şi ei o contribuţie, uite, ce receptiv sunt eu. Aţi văzut? Preiau și de la hateri. O vom face și va fi un obiectiv foarte apreciat. Vă garantez eu. Nu știm dacă rămâne. Specialiștii au temă de la mine să exploreze. V-am mai spus eu că am ceva idei, dar nu le pot face publice, că nu are sens să stârnesc o discuție care nu va avea suport în final în nimic. Cât putem de repede, imediat după ce avem bugetul în măsura în care putem să pregătim temele și caietul de sarcini o să dăm drumul”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare