Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Gestul socant facut azi-noapte de un tanar pe Podul Michelangelo pentru a avea noroc

- Advertisement -

A vrut să aibă noroc şi a urmat întocmai sfaturile unui prieten care cel mai probabil făcea mişto de el. Vorbim despre un tânăr de 23 de ani din Hunedoara, care a aruncat în Bega nu mai puţin de 26 de ghivece cu flori.

Tânărul a stabilit practic un record în ceea ce priveşte distrugerea ghivecelor de flori de pe Podul Michelangelo, care de-a lungul timpului au fost ţinta mai multor vandali.

„Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 04.15, au surprins un tânăr care arunca ghivecele cu flori de pe Podul Michelangelo în apa Canalului Bega. În urma legitimării s-a stabilit că acesta se numește C.M.G., are 23 de ani și este din Vulcan, județul Hunedoara, student în anul III la Universitatea Tibiscus. Cel în cauză a distrus nu mai puțin de 26 de ghivece ornamentale, motivând că un prieten de-al său i-a spus că dacă le aruncă va avea noroc. Tânărul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. De-a lungul timpului, zeci de persoane au fost surprinse deteriorând ghivecele ornamentale amplasate pe Podul Michelangelo, atât români, cât și tineri străini precum italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci”, a transmis Poliţia Locală.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore