Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialGestul socant facut azi-noapte de un tanar pe Podul Michelangelo pentru a...

Gestul socant facut azi-noapte de un tanar pe Podul Michelangelo pentru a avea noroc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

A vrut să aibă noroc şi a urmat întocmai sfaturile unui prieten care cel mai probabil făcea mişto de el. Vorbim despre un tânăr de 23 de ani din Hunedoara, care a aruncat în Bega nu mai puţin de 26 de ghivece cu flori.

Tânărul a stabilit practic un record în ceea ce priveşte distrugerea ghivecelor de flori de pe Podul Michelangelo, care de-a lungul timpului au fost ţinta mai multor vandali.

„Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 04.15, au surprins un tânăr care arunca ghivecele cu flori de pe Podul Michelangelo în apa Canalului Bega. În urma legitimării s-a stabilit că acesta se numește C.M.G., are 23 de ani și este din Vulcan, județul Hunedoara, student în anul III la Universitatea Tibiscus. Cel în cauză a distrus nu mai puțin de 26 de ghivece ornamentale, motivând că un prieten de-al său i-a spus că dacă le aruncă va avea noroc. Tânărul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. De-a lungul timpului, zeci de persoane au fost surprinse deteriorând ghivecele ornamentale amplasate pe Podul Michelangelo, atât români, cât și tineri străini precum italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci”, a transmis Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare