Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Lupta de patru ani: viceprimarul Dan Diaconu a câştigat procesul împotriva ANI care l-a declarat incompatibil

- Advertisement -

După patru ani de zile în care s-a judecat cu Agenţia Naţională de Integritate viceprimarul Timişoarei Dan Diaconu a câştigat procesul prin care a contestat o decizie a agenţiei, care îl găsise, în 2014, în stare de incompatibilitate, pe motiv că o bucată de timp ocupase în paralel funcţia de viceprimar şi pe cea de administrator al unei firme.

„Astăzi (ieri -n.r.) am încheiat o perioadă de 4 ani deloc ușori în viață mea. Înaltă Curte de Casație și Justiție a confirmat decizia Curții de Apel Timișoara, anulând raportul ANI cu privire la presupusă mea incompatibilitate. Pentru cei care ar aștepta o pledoarie împotrivă acestei instituții-ANI-nu o voi face. Nu aș fi făcut-o nici dacă, prin absurd, aș fi pierdut. Cred în continuare că rolul ANI este unul important pentru România, în acest moment. Chiar dacă pentru mine au fost momente grele, iar unii dintre cei cu care împart vremelnic calitatea de om politic s-au întrecut în acuze prostești, e important să poți distinge între experiență personală și rolul unei instituții. Vreau să va mulțumesc tuturor celor ce mi-ați fost alături și mai ales celui care, cu profesionalism, m-a ajutat în tot acest timp, din punct de vedere juridic, să îmi demonstrez nevinovăția-prof. dr. Lucian Bercea”, a scris Diaconu.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore