Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieLupta de patru ani: viceprimarul Dan Diaconu a câştigat procesul împotriva ANI...

Lupta de patru ani: viceprimarul Dan Diaconu a câştigat procesul împotriva ANI care l-a declarat incompatibil

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După patru ani de zile în care s-a judecat cu Agenţia Naţională de Integritate viceprimarul Timişoarei Dan Diaconu a câştigat procesul prin care a contestat o decizie a agenţiei, care îl găsise, în 2014, în stare de incompatibilitate, pe motiv că o bucată de timp ocupase în paralel funcţia de viceprimar şi pe cea de administrator al unei firme.

„Astăzi (ieri -n.r.) am încheiat o perioadă de 4 ani deloc ușori în viață mea. Înaltă Curte de Casație și Justiție a confirmat decizia Curții de Apel Timișoara, anulând raportul ANI cu privire la presupusă mea incompatibilitate. Pentru cei care ar aștepta o pledoarie împotrivă acestei instituții-ANI-nu o voi face. Nu aș fi făcut-o nici dacă, prin absurd, aș fi pierdut. Cred în continuare că rolul ANI este unul important pentru România, în acest moment. Chiar dacă pentru mine au fost momente grele, iar unii dintre cei cu care împart vremelnic calitatea de om politic s-au întrecut în acuze prostești, e important să poți distinge între experiență personală și rolul unei instituții. Vreau să va mulțumesc tuturor celor ce mi-ați fost alături și mai ales celui care, cu profesionalism, m-a ajutat în tot acest timp, din punct de vedere juridic, să îmi demonstrez nevinovăția-prof. dr. Lucian Bercea”, a scris Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare