Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

TaximeTRISTUL Simi Drăgoi le-a arătat milițienilor degetul mijlociu și le-a recitat din legi, ca din Biblie

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Ca să o scurtăm, Simon Petru Drăgoi este una și aceeași persoană cu cel autointitulat ”activistul timișorean”. Asta, în caz că nu ați auzit de el, încă! Deși, în felul său, personajul suprarealist e foarte cunoscut, atât în rândul poliției naționale și locale, cât și în rândul șoferilor și firmelor de asigurări!

Când nu terorizează forțele de ordine și oamenii pe stradă, dând lecții de legislație și constituționalitate, Simi se ocupă cu taximetria la ”Tudo” și pune lemne pe foc, așa cum i se năzare, pe canalul său de Youtube. Unul de foarte mic litraj, exact ca și civismul dezarticulat pe care-l propagă.

Din nou, zilele trecute, TaximeTRISTUL Simion Petru Drăgoi a făcut ce știe mai bine: a bătut câmpii, a citat din legi ca din Biblie, a prostit lumea și audiența, a amenințat cu noi plângeri penale, a făcut pe activistul civic și, în trafic, a înjurat oamenii legii! Fără nicio noimă! Așa din senin! De ce o face, sigur, nici el nu știe! Că dacă ar știi, s-ar uita un pic în oglindă și ar pune mâna pe carte, înainte de a scoate brațul pe geam, ca să ridice… degetul!

Timișoara europeană și multiculturală!

UPDATE: Reprezentanții Poliției Locale Timișoara au transmis că: ,,Situația în cauză este în atenția noastră, a fost trimisă deja, imediat după constatare, invitație către conducătorul autovehiculului pentru a se prezenta la sediul Poliției Locale în vederea aplicării măsurilor legale. Potrivit Legii 61/1991, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare sancțiunile sunt între 200 și 1000 lei.”

- Advertisement -
Marta Stirbey
Marta Stirbey
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Asa cum spune si titlul, artistul Simon Petru Dragoi pare a fi o persoana controversata, atat in mediul online, dar si in viata reala. Cu toate acestea, el reuseste sa ramana in atentia publicului prin actiunile sale stranii si comportamentul sau nepotrivit. Este foarte regretabil ca in loc sa-si foloseasca influenta si cunostintele pentru a face bine, el alege sa terorizeze fortele de ordine si sa injure oamenii legii in trafic. Cred cu tarie ca orice persoana ar trebui sa se comporte cu respect si civism, indiferent de profesie sau functie. Sper ca autoritatile sa ia masuri in acest caz, pentru ca astfel de comportamente nu ar trebui tolerate intr-o societate civilizata ca a noastra. Respect pentru Politia Locala Timisoara pentru reactia prompta si sper ca justitia sa-si faca datoria in acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore