Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Taximetristii care protesteaza in parcarea Heaven, paziti cu jandarmi, politisti si mascati. Ce plan anunta

- Advertisement -
Desfăşurare de forţe de ordine impresionantă în parcarea de la Heaven. Nu mai puţin de 150 de taximetrişti s-au strâns în această seară, în parcarea de la Heaven, pentru a protesta împotriva UBER şi împotriva controalelor de care au parte în ultimele săptămâni din partea Poliţiei Locale şi Rutiere. Cei aproape 150 de taximetrişti sunt păziţi de poliţişti, jandarmi şi chiar de mascaţi din cadrul IPJ Timiş, deşi protestul lor este unul paşnic.

Duminică se împlinesc două săptămâni de când şoferii companiei TUDO au ieşit în stradă pentru a atrage atenţia administraţiei locale asupra faptului că UBER nu respectă aceleaşi legi impuse taximetriştilor. De altfel, între şoferii de taxi şi cei ai UBER a avut loc şi o altercaţie în noaptea de dinaintea protestului, motiv pentru care taximetriştii au ales să îşi manifeste nemulţumirea protestând nu doar pe străzile oraşului, ci chiar şi în cartierul unde locuieşte primarul Nicolae Robu.

În cursul acestei dimineţi, Poliţia Rutieră din Timiş au făcut o acțiune în staţia de taxi din Piaţa Consiliul Europei. Mai mulţi taximetrişti au fost obligaţi să meargă cu maşinile la Registrul Auto Român, pentru a fi verificaţi. Primarul Nicolae Robu a negat vehement faptul că acţiunile de amendare ar avea vreo legătură cu protestul din faţa blocului său. În cadrul protestului paşnic de astăzi, taximetriştii şi-au făcut planuri pentru înfiinţarea unei asociaţii care să lupte împotriva UBER.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=hjFwBLWPCnM&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore