AcasăStiriSocialPeste 400 de poliţişti au împărţit amenzi de peste 180.000 de lei,...

Peste 400 de poliţişti au împărţit amenzi de peste 180.000 de lei, în Timiş, în ultimele 48 de ore

În perioada 12-13 aprilie 2014, un efectiv ce depăşeşte 400 de poliţişti din cadrul structurilor de investigarea fraudelor, ordine publică, rutieră şi transporturi au acţionat pe raza judeţului Timiş, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor cu violenţă şi a furturilor, precum şi pentru combaterea infracţionalităţii stradale.

Oamenii legii au verificat 66 de agenţi economici şi peste 600 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport. Rezultatele acestor controale sunt vizibile, poliţiştii constatând 21 de infracţiuni, două dintre acestea fiind pentru fapte de evaziune fiscală, motiv pentru care au aplicat 850 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea legii privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normelor rutiere. Valoare totală a amenzilor se ridică la peste 180.000 de lei.

Acţiunile poliţiştilor timişeni continuă până după încheierea perioadei premergătoare Sărbătorilor Pascale.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente