Eşec la taxarea parcării? Iulius Mall scoate, începând de azi, taxarea din parcările subterane. Vezi ce parcare se mai construieşte

Date:

Iepuraşul de Paşte face un cadou clienţilor Iulius Mall Timişoara veniţi la cumpărături cu maşina, aceştia beneficiind de 2.500 de locuri de parcare gratuite. Începând de luni, 14 aprilie 2014, având în vedere permanenta creştere a calităţii serviciilor oferite, managementul centrului comercial pune la dispoziţia clienţilor săi locuri de parcare în totalitate gratuite, asta la scurtă vreme după ce a fost introdusă taxarea în „parcarea galbenă şi albastră”.

Cel mai mare mall din România, dacă excludem Bucureştiul, va pune la dispoziţia clienţilor săi o nouă parcare supraetajată, cu o capacitate de aproximativ 900 de locuri. Noile spaţii de garare vor fi situate în imediata proximitate a mall-ului şi vor spori confortul tuturor clienţilor care vin la cumpărături cu autoturismul. Lucrările vor începe în cursul acestui an, iar cele 900 locuri de parcare vor fi date în folosinţă în 2015.

Administraţia Iulius Mall va manifesta în continuare aceeaşi atenţie pentru ca traficul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii în parcarea subterană şi în cea supraterană. Toate cele 2.500 de locuri de parcare disponibile în subteranul Mall-ului pot fi utilizate gratuit de clienţi începând de astăzi.

Reprezentanţii companiei nu precizează însă dacă măsura va fi provizorie sau permanentă şi nici durata acestei „campanii”.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare