Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Eşec la taxarea parcării? Iulius Mall scoate, începând de azi, taxarea din parcările subterane. Vezi ce parcare se mai construieşte

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Iepuraşul de Paşte face un cadou clienţilor Iulius Mall Timişoara veniţi la cumpărături cu maşina, aceştia beneficiind de 2.500 de locuri de parcare gratuite. Începând de luni, 14 aprilie 2014, având în vedere permanenta creştere a calităţii serviciilor oferite, managementul centrului comercial pune la dispoziţia clienţilor săi locuri de parcare în totalitate gratuite, asta la scurtă vreme după ce a fost introdusă taxarea în „parcarea galbenă şi albastră”.

Cel mai mare mall din România, dacă excludem Bucureştiul, va pune la dispoziţia clienţilor săi o nouă parcare supraetajată, cu o capacitate de aproximativ 900 de locuri. Noile spaţii de garare vor fi situate în imediata proximitate a mall-ului şi vor spori confortul tuturor clienţilor care vin la cumpărături cu autoturismul. Lucrările vor începe în cursul acestui an, iar cele 900 locuri de parcare vor fi date în folosinţă în 2015.

Administraţia Iulius Mall va manifesta în continuare aceeaşi atenţie pentru ca traficul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii în parcarea subterană şi în cea supraterană. Toate cele 2.500 de locuri de parcare disponibile în subteranul Mall-ului pot fi utilizate gratuit de clienţi începând de astăzi.

Reprezentanţii companiei nu precizează însă dacă măsura va fi provizorie sau permanentă şi nici durata acestei „campanii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Şoferii care parchează în zonele rezidenţiale şi nu au abonament, scapă de amenzi până în 22 aprilie!

Veşti bune pentru şoferii timişoreni! Serviciul Public pentru Administrarea Parcărilor-Timpark anunță că, din cauza...

VIDEO Furturi pe banda rulanta in toata tara! Doua femei cu doi copii minori, ”la lucru”, in Iulius Mall, la Timisoara

Doua familii dau lovitură după lovitură în mall-urile din toată țara. Doua femeii, alături...

Parcare noua, ”amenajata modern” in zona in care locuieste primarul Timisoarei

Primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a anunțat că un nou spațiu dintre blocuri, pe...