Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Protest” cu Poliție, BGS și mulți BANI MĂRUNȚI la casieria RCS&RDS de la Mall-ul din Timișoara VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Compania RDS&RCS oferă, așa cum am văzut deseori, servicii și ”deservicii” clienților săi. Un client al companiei s-a prezentat luni, 27 octombrie, la casieria companiei din incinta Iulius Mall pentru a-și achita ultimele două facturi pe care le mai avea de ”onorat” către societatea de telecomunicații ca urmare a unei colaborări din care a avut câștig de cauză doar compania, clientul fiind nevoit să plătească timp de doi ani un serviciu de care nu a beneficiat. Bărbatul a ales ca ultimele două facturi, care totalizau circa 200 de lei să le plătească printr-un mijloc deloc plăcut din punct de vedere al unei casierițe: cu monede din toate ”tipurile”, amestecate.

Începutul poveștii acestei ”colaborări” dintre tânărul timișorean și companie ni-l spune chiar el. ”Cu doi ani în urmă mi-am portat numărul dintr-o altă rețea în rețeaua RCS&RDS pentru că mi-au promis că am semnal în zona în care stau eu cel mai mult și s-a dovedit că doi ani de zile am fost nevoit să țin telefonul în dulap pentru că nu avea semnal. Mi-au promis verzi și uscate în fiecare lună. Din cele peste 100 de sesizări făcute, întâlniri cu superviser-ul de zonă, cu directorul de zonă, în doi ani de zile, mi-au promis că o să fie semnal și nu am primit nimic. Timp de doi ani le-am plătit în jur de 200 de lei pe lună, factura, și nu m-am putut folosi de serviciile lor. De aceea am ales această formă de protest, prin plata cu monede de 1 ban, 5 bani, 10 bani și 50 de bani, amestecați, să nu-i poată cântări” a precizat clientul.

Bărbatul susține că a fost dispus chiar să plătească în avans pentru toată perioada contractuală, doar-doar îl lasă cei de la RCS&RDS să-și porteze numărul într-o altă rețea, unde să se poată folosi de telefonul mobil. ”Le-am cerut în repetate rânduri portarea numărului într-o altă rețea, deoarece aveam clienți, colaboratori, agenți cu care trebuia să păstrez legătura. Le-am propus, tot eu, să le plătesc în avans toată perioada contractuală rămasă. Au fost de acord să le plătesc, dar nu au fost de acord să-mi permită portarea numărului pentru că trebuia să mențină contractul lor pentru doi ani de zile. Acum a reziliat, am încheiat socotelile cu ei definitiv și am și făcut o cerere de portare a numărului cu câteva zile în urmă” ne-a povestit bărbatul.

”Protestul” timișoreanului nu s-a încheiat fără ”ecouri”. Așa cum se poate observa din înregistrarea video de mai jos, făcută de o persoană aflată la fața locului, cu o cameră ascunsă, la casieria RCS&RDS și-a făcut aparția și un agent de pază al celor de la BGS. Nu știm cu exactitate ce căuta acesta în incinta Mall-ului, în condițiile în care obiectivul este păzit de o altă societate de protecție și pază, însă este posibil ca unul dintre agnajații companiei să fi solicitat sprijinul agentului, care, însă, nu a putut face altceva mai mult decât să-și ia notițe cu privire la cele ”întâmplare”.

Mai mult decât atât, la fața locului a fost solicitată intervenția Poliției, solicitare făcută de o femeie ”nervoasă” care aștepta la rând. Aceasta a sunat la 112 și a cerut un echipaj de Poliție, pe motiv că tânărul care dorea să-și achite factura a ”ocupat ambele ghișee”, în condițiile în care unul dintre cele două ghișee este destinat vânzărilor și celălalt este casierie. Polițiștii sosți la fața locului l-au legitimat pe clientul companiei. ”Intervenia polițiștilor a fost clar un act de exces de zel. M-au amenințat că-mi dau amendă, că mi-o trimite acasă” spune timișoreanul care a ales această formă ”pașnică” de protest.

În mod normal, polițiștii nu aveau ce să facă acolo mai mult decât să constate ”blocarea” casieriei, iar în cazul în care tânărul va fi sancționat contravențional va fi o dovadă clară de exces de zel, întrucât în nicio lege din țara noastră nu scrie că o factură nu poate fi achitată cu… BANI!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

6 COMENTARII

  1. PO chestie idioata facuta de un tip… care il vedem din imaginile de mai sus cum arata.Cica e bucatar pe la cucuietii din deal zice cineva.Eu sper sa ii plateasca si lui cineva ce gateste in monede.Probabil ca va fi o suma de doar 2 lei.Ca din mana lu ala nu are cum iesi ceva mai valoros.Si-a batut joc de casieritele de la ghiseu.Ii doare fix undeva pe cei din conducere de la Timisoara,de Oprea si Bendei sa nu mai vb.Fix Pix.Nu misti RDS cu decizie judecatoreasca dar cu sacu cu banuti.La fel ca si protestul de la benzinarii.Tot e mai scump carburantul.Asa si aici.Asa se remarca dumnealui chestii marunte,0 barat la toate capitolele

  2. Am dat un sfat cum am procedat eu. Daca iti e de folos, atunci ma bucur, daca nu, imi pare rau. Nu am nici un motiv sa vin la tine sa „te setez”. Si mai exact putin imi pasa de oameni cu replici ca ale tale, daca iti e de ajutor sau nu ceea ce am spus.
    Initial am vrut sa pun un comentariu pentru ca mi s-a parut de prost gust protestul. Si zic asta pentru ca persoana care a suferit e caserita, persoana care nu face procedurile in firma, ci doar le respecta.

  3. De 2 luni beneficiez si eu de un telefon mobil+numar de la cei de la Digi. Locuiesc in Timisoara si ajung de multe ori in Arad, Lugoj, si pe langa Timisoara cum ar fi Giroc, Giarmata, Chisoda. Am intampinat de cateva ori problema semnalului, insa pot spune ca nu este una foarte mare, semnalul fiind de cele mai multe ori bun pentru a putea purta conversatii (si vorbesc destul de des la telefon). Am facut 2 setari la telefon, una ca atunci cand pierde semnalul sa isi aleaga singur reteaua (te pune pe roming national, unde ai si acolo minute), iar ce-a de-a 2-a setare e ca mi-am pus redirectionarea apelurilor decat in cazul in care nu am semnal. Eu oricum mai am un telefon cu mine tot timpul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore