Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportLiga I aruncă în aer abonamentele la CABLU! Vezi cine transmite MECIURILE...

Liga I aruncă în aer abonamentele la CABLU! Vezi cine transmite MECIURILE din toamnă!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cele două televiziuni au mai solicitat să renunţe la regimul must carry de la 1 iulie 2014, impunând astfel tarife pentru retransmisie din parte distribuitorilor. Surse din piaţă au vehiculat o posibilă creştere a abonamentelor TV cu aproximativ 5 lei (1 euro), ceea ce ar însemna o majorare de preţ de până la 20 de procente în cazul abonamentului analogic al RCS&RDS.

Documentele trimise de Transilvania Look S.A au fost analizate de către CNA. Societăţile au cerut acordul de principiu să îşi poată modifica acţionariatul, în care va intra şi Intel Sky Broadcast Ltd. din Malta. Acţionarii NCN Studio TV S.A. sunt Intel Sky Broadcast Ltd. (99,4051%) şi Mariana Mureşan (0,5949%), iar acţionarii Transilvania Look S.A. sunt Intel Sky Broadcast Ltd. (99%) şi Arpad Paszkany (1%).

CNA a aprobat acordul de principiu privind schimbarea acţionariatului, anunţă romaniatv.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare