Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliția și Jandarmeria nevoite să intervină la o paranghelie, după ce țiganii au blocat toată Calea Aradului FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Mare paranghelie marți, la orele prânzului, pe ruta Sânandrei – Timișoara și retur. Romii din satul aflat la numai câțiva kilometri distanță de Capitala Banatului au ”organizat” în stilul caracteristic un eveniment ”2 în 1”: botez și nuntă. Evenimentul religios avea să se desfășoare la Biserica Ortodoxă din cartierul Mehala. Cum țiganii porneau din Sânandrei, paranghelia a debutat în curtea casei cu câteva ”cântări”.

Din comuna timișeană, bolizii s-au încolonat pentru a porni spre Timișoara, iar miile de cai-putere ai mașinilor, din nou de sute de mii de euro, nu se puteau deplasa pe DN 69, șoseaua care leagă orașul de pe Bega de comuna timișeană numai pe ambele benzi de circulație înspre oraș, neputând sta, civilizat, în cloloană, pe o singură bandă.

Așa cum se poate vedea și din înregistrarea video de mai jos, șoferii care aveau treabă pe DN 69 și se îndreptau spre Timișoara au fost ”obligați” de ”tradițiile țigănești” să ocolească coloana de mașini pe contrasens.

Inveitabilul s-a produs, iar organele legii au fost solicitate să intervină, mai ales odată ce ”coloana oficială” a intrat în oraș, iar polițiștii rutieri, dar și un echipaj al Jandarmeriei au fost solicitați să ”facă ordine”. Odată începută misiunea polițiștilor a fost înreruptă de un oaspete venit din municipiul Hunedoara, acolo unde, susține cetățeanul, nu au astfel de ”probleme”. ”Este discriminare ce faceți aici. La noi la Hunedoara nu ne interzice primarul să ținem nunțile și botezurile așa cum spune tradiția noastră țigănească” a explicat bărbatul de etnie romă.

După plecarea de la Biserica din Mehala, petrecăreții s-au mutat într-un local aflat la marginea comunei Sânandrei.

[responsive_youtube

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare