Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieDouă șantiere din Timișoara se închid în septembrie, anunță autoritățile locale

Două șantiere din Timișoara se închid în septembrie, anunță autoritățile locale

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișoara a devenit un oraș din ce în ce mai greu de parcurs cu mașina, din cauza șantierelor deschise și a restricțiilor de circulație. Autoritățile locale anunță că două șantiere se vor închide în luna septembrie, iar traficul va fi mai lejer.

Lucrările pe bulevardul Take Ionescu au demarat în această vară, muncitorii firmei Superconstruct fiind cei ce se ocupă de lărgirea străzii. Potrivit primarului Timișoarei, strada va fi lărgită și asfaltată și vor fi amenajate locuri de parcare.

„Se derulează lucrări importante și pe Take Ionescu, nu este vorba despre schimbări de borduri, cum niște nemernici au tot colportat. Sunt niște ticăloși care nu fac altceva decât să creeze imagine negativă orașului la nesfârșit. Când vom avea 2 benzi curate, plus locuri de parcare în lungul bordurilor pe ambele părți, ne vom mândri. E și o reorganizare a arterelor, care se realizează, încât să nu se mai fure o bandă de circulație de mașinile care staționau pe margine. Deci, va fi o lărgire a străzii. Vrem să finalizăm această lucrare până în 12 septembrie, când încep școlile. Am dori pe Simion Bărnuțiu și Take Ionescu să fie inclusiv marcajul făcut în 12 septembrie. Sperăm ca vremea să țină cu noi”, a declarat Nicolae Robu, marți.

Cel de-al doilea șantier pe care edilul timișorean l-a anunțat ca fiind închis în curând este cel de pe aleea FC Ripensia, unde mai lipsesc doar marcajele.

„Pe aleea FC Ripensia am efectuat lucrări de reparații, care au avut și o ușoară componentă de extindere pe lățime a acestei străzi. Așteptăm vremea bună pentru că lucrările sunt finalizate pe porțiunea de la Novatim și pe strada 1 decembrie pentru a face noul marcaj pe trei benzi și să dăm drumul la circulație în noua formulă. Două vor fi dedicate fără niciun conflict mașinilor care vin de la Casa Tineretului și fac stânga la Novatim și a treia va veni în prelungirea noului sens creat între Novatim și Stadionul Dan Păltinișanu”, a explicat primarul Timișoarei.

Foto: arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare