Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Realizarea Drumului Boilor, blocată de setea de bani. Când promite primarul Robu că va fi gata drumul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Drumul care leagă Moşniţa de Timişoara ar putea fi gata într-un timp relativ scurt, a promis recent primarul capitalei Banatului, Nicolae Robu. Deşi vorbesc de mai bine de doi ani de zile de proiectul care este unul cheie, în special pentru cei care locuiesc în Moşniţa şi fac naveta în Timişoara, autorităţile locale s-au împiedicat până acum de diverse etape legislative. Prima şi poate cea mai dificilă, intrarea în posesie a terenurilor pe care trebuie să treacă bucata de drum de 1.2 kilomentri a fost rezolvată aproape cu succes.

„Vorbim de foarte mult timp despre acest tronson. Este un drum de 1.2 kilometri pe care noi evident ca l-am face în foarte scurt timp, dar nu am avut terenul pe care este traseul drumului până acum. În sfârşit, după doi ani de strădanii am reuşit să îi convingem pe proprietarii de terenuri din zonă să ne doneze terenul pe care urmează să fie drumul. Desigur că noi voi asigura acolo şi reţelele de utilităţi, nu vom face acolo un simplu drum, vom face acolo trotuare, vom face piste de biciclete. Cu un proprietar încă mai sunt discuţii, dar dacă nu vom ajunge la bună înţelegere cu el, vom pune presiune pur şi simplu izolându-l. Exproprierea este una care rămâne ca ultimă soluţie. Nu este normal ca în vreme ce ceilalţi cetăţeni au fost de acord să doneze pentru că şi ei vor acea şosea, cineva să vrea bani. Nu a vrut să discute, a fost foarte necooperant”, a declarat primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Acesta a estimat că problemele legate de donarea terenurilor vor fi rezolvate în câteva săptămâni şi că imediat după se va da drumul la licitaţie pentru contractarea unui constructor. Conform edilului, drumul ar putea fi gata în 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare