Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieInterdicția cu role și trotinete prin centrul Timișoare, în dezbatere publică, astăzi....

Interdicția cu role și trotinete prin centrul Timișoare, în dezbatere publică, astăzi. Numărul participanților e crucial!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Penultimul pas înainte de supunerea la vot în plenul Consiliului Local Timişoara a interdicţiei privind circulaţia cu role, trotinete şi skateboard-uri prin centrul oraşului va fi făcut astăzi, de la ora 14, atunci când în sala de consiliu a instituţiei de pe C.D Loga va fi organizată o dezbatere publică pe tema acestui proiect. Cei nemulţumiţi de dorinţa primarului Robu sunt chemaţi în număr cât mai mare să îşi spună părerea, asta pentru că edilul susţine că nu se va lăsa înduplecat de doleanţele celor pe care îi consideră frustraţi şi cârcoraşi.

„Eu nu dau înapoi, să fie clar! Am retras proiectul de HCL de pe ordinea de zi nu pentru că aș avea vreo îndoială că ce vrem să facem e bine și e necesar, ci pentru că dacă se dorește o dezbatere publică pe temă, eu am obligația legală să o organizez.
Iar pentru mine, legea este sfântă! Interesant este -a câta oară?!- că „indignații” vocali nu sunt niciunul (!!!) utilizatori de mijloacele vizate, nici părinți de utilizatori, ci aceeași mixtură de frustrați, cârcotași, oponenți politic etc. -categorii în bună măsură suprapuse-, ca de obicei. (…) A fost suficient să se vorbească despre interdicție și s-a putut fără ele, fără ca cineva să fi văzut șuvoaie de lacrimi pe străzile orașului! În schimb, mii și mii de timișoreni s-au plimbat liniștiți, bucurându-se plenar de zonele nepereche dedicate pentru așa ceva ale dragului lor oraș! Mii și mii, până către ora 23! Eu pe acești timișoreni îi reprezint, pe cei mulți și tăcuți în bunul lor simț! Iar dacă pentru binele acestora trebuie să înfrunt cârcotași, frustrați, oponenți politic -o spun din nou: categorii în bună măsură suprapuse-, o fac cu plăcere!”,
a explicat primarul Timișoarei pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...