Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încep lucrările la patinoarul din Parcul Copiilor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lucrările la patinoarul din Parcul Copiilor vor demara la finalul acestei săptămâni, a anunțat primarul Timișoarei. Acestea vor trebui finalizate în decursul a două luni.

Deși anunțate de câteva luni, lucrările la patinoarul din Parcul Copiilor vor demara abia la finalul acestei săptămâni. Motivul întârzierii, potrivit primarului Timișoarei, este birocrația.

„Vineri vor începe lucrările la Patinoarul din Parcul Copiilor. Din păcate nu au mers lucrurile așa cum am crezut că vor merge și ne-am dorit. Asta pentru că în România legislația este înfiorătoare, iar birocrația este mare. Dacă instituțiile statului ar funcționa în Germania ca în România și dacă ar exista acolo o legislație ca în România, eu cred că Germania ar ajunge să aibă probleme serioase. La noi legislația este o frână pentru fenomenul economic, pentru unitățile economice, pentru unitățile administrative și unitățile comerciale. Sunt tot felul de stupizenii cu care te întâlnești, birocrație excesivă. Vezi în lumea largă, în orașe de prim rang, că se rezolvă lucrurile fără probleme. Noi inventăm tot felul de bazaconii care nu știu cui servesc, pentru că nu conduc la o stare de sănătate mai bună a populației”, a declarat Nicolae Robu.

De amenajarea patinoarului se va ocupa firma Zitico SRL, care a câștigat licitația pentru execuția lucrărilor cu suma de 530.000 de lei, cu TVA inclus. La final, patinoarul va avea o suprafață de 470 de metri pătrați. Deoarece este realizat din material sintetic, acesta va putea fi utilizat atât iarna, cât și vara. Patinoarul este dedicat în special copiilor, a explicat edilul timișorean, dar ar putea fi folosit și de către adulți, în măsura în care capacitatea o permite, pentru a nu îngreuna accesul micuților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...