Foto: Arhivă

Negocierile pentru crearea unei majorități în Consiliul Local Timișoara nu au ajuns încă la un rezultat, dar noii consilieri își vor prelua atribuțiile la finele săptămânii. Rămâne de văzut cine vor fi cei doi viceprimari.

Ședința în cadrul căreia noii aleși locali ai Timișoarei își vor prelua mandatele a fost programată vineri, 24 iunie, de la ora 10. Până atunci, negocierile continuă pentru stabilirea unei majorități. Potrivit primarului Timișoarei, ședința în cadrul căreia se vor alege viceprimarii va fi organizată în cursul săptămânii viitoare.

Până acum, nici PNL, nici PSD nu au anunțat oficial alianțele din cadrul Consiliului Local Timișoara și nici nu au avansat vreun nume de viceprimar. În urma rezultatelor alegerilor locale din 5 iunie, PNL are 12 consilieri locali, PSD are nouă, UMDR – doi, PMP – doi, iar ALDE, unul. De asemenea, din componența consiliului face parte și independentul Adrian Orza.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.