Tinerii Timișoarei vor primi terenuri pentru case

Date:

Primăria Timișoara vrea să ofere gratuit terenuri tinerilor care vor să își ridice o casă. Primele parcele au fost identificate, iar acum se lucrează la dezmembrarea acestora.

„Nu am uitat de promisiunea că vom da teren pentru tineri. Vreau să fie limpede că se va materializa și acest obiectiv, ca toate pe care le-am promis. Este în lucru la o firmă tot ce presupune pregătirea terenurilor pentru dezmembrare ca să avem în final o hotărâre de consiliu local care să consfințească dezmembrarea în loturi de 300 de metri pătrați”, a declarat primarul Timișoarei.

Este vorba despre 50 de parcele de aproximativ 300 de metri pătrați. Acestea sunt destinate tinerilor cu vârste de până în 35 de ani. Parcelele ar urma să fie atribuite în urma unui concurs de dosare.

„Mă aștept să fie cerere mare și ne trebuie criterii pentru ierarhizare. Nu putem să dăm drumul ala primirea de cereri până nu știm care este oferta din partea primăriei, care sunt terenurile, cum sunt dispuse. Se lucrează la parcelare acum și evident că n-avm niciun interes să decurgă lent acest proces, vrem să decurgă cât mai rapid”, a explicat Nicolae Robu.

Potrivit primarului, atribuirile se vor face până la finele anului.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare