ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu: Sunt tot mai mulți câini vagabonzi pe stradă. Vezi pe cine dă vina edilul!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul a declarat că eforturile municipalității de scăpa de haitele de câini comunitari de pe străile Timișoarei, sunt sabotate de anumiți oameni care după ce au adoptat un animal de la ecarisaj, îi dau drumu pe stradă. Primarul mai este deranjat și de faptul că este asaltat în fiecare zi de mesaje de la oameni care se pretind a fi iubitori de animale dar care, susține edilul, nu fac nici un efort în a lua acasă un câine. Sfatul lui Robu pentru cei care nu  își permit să facă o vizită pe la ecarisaj? Să muncească mai mult și să facă bani în plus și apoi își vor permite să ia acasă un cățel.

„Am facut mereu apel la iubitorii de animale să adopte câini dar să o facă cu simțul răspunderii, pentru că avem o lege și pentru că eu ca primar oricât aș iubi câinii și iubesc animalele în general, trebuie să aplic legea în litera și spiritul ei. Ori legea este foarte clară, este foarte usor să te declari iubitor de animale, să trimiți primarului toată ziua diverse mesaje, dar tu să nu faci nimic prin care să și dovedești că iubești animalele. Cine iubeste animalele poate să muncească mai mult, să facă bani mai mulți și să facă adopții la distanță, sau să preia pur și simplu câini”, a sugerat Robu.

Edilul a mai declarat că timișorenii nu s-au înghesuit să adopte un câine și de aceea, în urma măsurilor luate la nivelul Consiliului Local, se va trece la eutanasierea animalelor fără stăpân. Cât privește soarta celor care populează orașul cu câini vagabonzi, Robu a spus că toate acele animale au fost cipate și că în curând se vor găsi și făptașii, care vor avea de suferit pentru că au încălcat legea.

„Din păcate nu e înghesuială la aceste adopții, au fost adoptați doar 200 de caini. Constat că de când a început procesul de eutanasiere, s-au înmulțit câinii, pe străzile orașului văd tot mai multe haite de câini. Care este explicația? Iubitorii de animale simulează o adopție și apoi dau drumul câinilor pe străzi. Animalele au cip și vom încerca identificarea celor care fac așa ceva. Când îi vom prinde, vor fi luate măsuri de pedepsire. Eu ca primar al Timișoarei, sunt mult mai obligat față de oameni decât față de câini. Timișoara trebuie sa fie orașul oamenilor si nu orașul câinilor”, a încheiat primarul.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=XU12xY9ppN0&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore