AcasăStiriPoliticaAdrian Diaconu: Este o intoxicare lamentabilă: NU am trecut la PSD

Adrian Diaconu: Este o intoxicare lamentabilă: NU am trecut la PSD

Adrian Diaconu susţine că este vorba despre o intoxicare lamentabilă. „Pentru a economisi timp, nervi şi credite telefonice, mă văd nevoit să dezmint categoric nu numai trecerea mea în rândurile PSD ci şi desfăşurarea oricărei discuţii privitoare la acest subiect. Nu ştiu cine a lansat zvonul, dar dacă are o strategie, aceasta e penibilă. M-au sunat patru jurnalişti în doar câteva zeci de minute”, reacţionează Diaconu.

Totul devine mult mai antrenant şi interesant de acum înainte

Adrian Diaconu spune că dacă liberalii vor face cu adevărat opoziţie în teritoriu, toate calculele de până acum se schimbă. Deputatul susţine că falia dintre foştii parteneri de putere nu a ajuns până în teritoriu. “Din câte ştiu eu, conducerile vor stabili săptămâna viitoare în Timiş dacă săbiile rămân în teacă sau nu. Politica noastră de opoziţie constructivă, în folosul cetăţeanului, va putea concretiza mai multe rezultate. Din calculele noastre rezultă că, în cazul unei ruperi reale între liberali şi noii deţinători ai puterii, în aproape 25 de localităţi timişene putem interveni la constituirea de majorităţi, astfel încât să înclinăm punctual balanţa în favoarea intereselor cetăţeanului. Inclusiv la Lugoj şi Timişoara se răstoarnă calculele de până acum. Domnul Robu, de exemplu, va trebui să fie foarte abil pentru a-şi constitui o majoritate care să-i permită să-şi ducă proiectele la bun sfârşit… Totul devine mult mai antrenant şi interesant de acum înainte!”, afirmă preşedintele PPDD Timiş.

Diaconu insistă pentru un proiect “de suflet”
La nivel judeţean, politica lui Diaconu rămâne aceeaşi. “Îmi permit doar să anunţ că voi insista şi pentru un proiect de suflet pentru mine, cel de la Corneşti. Până acum, eforturile noastre au fost trecute cu vederea. Importanţa aşezării şi a cercetărilor arheologice de acolo, recunoscute în toate lumea, par să treacă în continuare neobservate pentru conducerea judeţului Timiş. Există donaţii de afară pentru un eventual muzeu, există finanţări ale unor prestigioase instituţii străine pentru continuarea săpăturilor… Pur şi simplu trebuie să se implice, ca partener şi Consiliul Judeţean! Vreau ca într-o zi istoria acelui loc să fie pusă în valoare şi să ne mândrim în faţa turiştilor şi nu numai, cu trecutul acestor meleaguri!”

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente