Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Întărit, UNPR avertizează PSD!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

DA Compromisului politic, NU oportunismului şi făţărniciei

În calitate de vice-preşedinte al UNPR, Ion Raducanu a ţinut să lanseze un mesaj clar şi raspicat- UNPR are are rezerve în privinţa intrării la guvernare a lui Dan Diaconescu şi a Simonei Man! Deputatul progresist susţine că UNPR nu a fost consultat şi că PSD încearcă să lege singur un protocol, împins de interese subiective şi nu de interesul naţional. „Poate fi vorba de PP-DD, dar nu de aceşti doi indivizi care nu au fost niciodată mânaţi în politică de interesul naţional, ci de interese proprii! Poate fi vorba de oamenii, de personalităţile partidului, care au rămas în parlament şi în teritoriu, ale căror năzuinţe s-au spulberat, a căror încredere a apus, a căror decizii trebuie să fie compatibile cu promisiunile făcute electoratului” a spus Raducanu. Deputatul timişean susţine că turnura pe care au luat-o lucrurile contravine înţelegerilor dintre aliaţi şi mai ales tipului de politică pe care încercă să îl facă: „UNPR a fost, este şi va fi un partid independent, de centru-stânga, ce susţine cu tărie tot ceea ce este în interesul nostru naţional. Un partener loial şi patriot, care nu a trădat niciodată. Să-şi amintească bine eventualii cârcotaşi – noi am fost cei trădaţi la vremea colaborării cu PDL, ceea ce a dus la o reacţie fermă şi principială din partea noastră! Tocmai de aceea, vrem să atragem atenţia că noi spunem DA compromisului, ca mecanism necesar stabilităţii şi unei politici sănătoase, duse în folosul oamenilor. Dar spunem un NU hotărât oportunismului şi făţărniciei!” susţine preşedintele UNPR Timiş.

Adrian Diaconu: „Nu mai vreau să îmi cer scuze în faţa alegătorilor”!

Adrian Diaconu a fost prezentat cu satisfacţie ca nou coleg de către Ion Raducanu: „Am reuşit să-l aducem alături de noi pe unul dintre deputaţii cu personalitate din Parlamentul României. Un om care a respectat şi respectă aşa cum trebuie alegătorii, un om care nu a căzut în patima fariseismului. Este secretar al Camerei Deputaţilor şi, de acum, prim-vicepreşedinte al organizaţiei UNPR Timiş.” Deputatul Adrian Diaconu susţine că a rămas acelaşi şi că nu a făcut întâmplător această alegere: „Vă spuneam, după plecarea de la PP-DD, că am nevoie de o scurtă perioadă de linişte. Şi că mă voi opri acolo unde voi găsi o doctrină în care să cred, seriozitate şi respectare de principii. Am toată convingerea că aici sunt oameni serioşi, cu aceeaşi educaţie ca şi mine – oameni care ce spun, aia şi fac.” Diaconu a adăugat: „Am ales să vin aici, printre cei de la UNPR, pentru că niciunde altundeva nu se vorbeşte despre progresul României, despre patriotism şi despre viitorul nostru ca naţiune. N-am să uit niciodată fiorul care m-a încercat atunci când am văzut cum este primit un „Noi suntem Români” printre cei de aici! În picioare, cântând, cu mâna pe inimă!” Adrian Diaconu ştie ce nu mai vrea să i se întâmple în politică: „Nu mai vreau să îmi cer scuze în faţa alegătorilor. Eu consider că am un contract cu cei care m-au trimis în Parlament. Un contract pe care vreau să îl respect! Am încercat din postura în care fusesem să îmi ţin promisiunile şi nu s-a putut. Voi insista. Vreau să se poată, vreau să pot face ceva pentru oamenii care m-au trimis în parlament!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare