Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

S-a găsit CUŢITAŞUL? Poliţiştii au reţinut un bărbat suspectat că ar fi înjunghiat un tânăr, după ce a ieşit din club, în Complexul Studenţesc

- Advertisement -

Vineri, 6 iunie 2014, la capătul investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au identificat un bărbat în vârstă de 61 de ani, cu domiciliul în localitatea timişeană Bazoş, bănuit de săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor.

Vă reamintim că pe data de 25 mai, în jurul orei 5:00, în urma unui conflict spontan, bărbatul a înjunghiat un tânăr de 18 ani, din Timişoara în zona toracelui, evenimentul având loc în împrejurimile Sălii Sporturilor Constantin Jude.

Fiind efectuată expertiza medico-legală, medicul legist a stabilit că prin înjunghiere tânărului i-a fost secţionată artera mamară şi că leziunile provocate i-au pus viaţa în pericol. Culmea, la momentul depistării de către oamenii legii, cel în cauză avea asupra sa un cuţit cu lamă metalică, care a fost ridicat de poliţişti pentru efectuarea expertizei.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a acestuia şi introducerea lui în Arestul I.P.J. Timiş. În cursul zilei de azi, bărbatul de 61 de ani a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Timiş, care au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

foto:arhivă

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore