Tânăr de 18 ani ÎNJUNGHIAT în zona Sălii Constantin Jude, după ce a ieşit din club. Vezi ce spune Poliţia

- Advertisement -

Un apel disperat a pus pe jar Serviciul de Urgenţă 112, azi-dimineaţă. Câţiva tineri au solicitat de urgenţă o ambulanţă şi un echipaj de Poliţie lângă Sala Constantin Jude, deoarece în staţia de tramvai de pe strada 1 Decembrie, zace un tânăr înjunghiat în piept.

Oamenii legii, ajunşi de urgenţă la faţa locului, au descoperit că tânărul înjunghiat are numai 18 ani şi tocmai ieşise din clubul Insomnia. Poliţiştii criminalişti au demarat o amplă acţiune pentru a afla circumstanţele în care s-a produs nefericitul eveniment, întrucât există trei variante de traseu pe care este posibil să fi ajuns tânărul până în staţia de tramvai.

„Un echipaj de la Secţia 2 s-a deplasat la faţa locului, unde, în staţia de tramvai, au găsit un tânăr înjunghiat, în stare gravă. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spital. Tânărul, în vârstă de numai 18 ani, urmează să fie chestionat asupra incidentului, după ce acest lucru va putea fi posibil. Aşteptăm primele rezultate să vedem dacă este vorba despre o autoaccidentare sau despre altceva. Asta este tot ce vă pot spune deocamdată, ancheta aflându-se în plină desfăşurare”, ne-a comunicat Mirela Drăghicioiu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Tânărul ieşit din club a fost găsit de câţiva prieteni după 20 de minute după ieşirea din local, iar acum, din informaţiile pe care le avem, acesta este în comă, fiind operat la Casa Austria.

Ancheta poliţiştilor s-a extins, aceştia solicitând mai multor unităţi comerciale din zonă, filmările camerelor de supraveghere video pe care le deţin, pentru a putea studia mai bine eventuale probe în acest caz.

foto:sin-faye-stock.deviantart.com

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Idee marca Robu: Complexul Studentesc din Timisoara, zona pietonala!

Peimarul Timișoarei are planuri de reoganizare a Complexului Studențesc...

Angajatii firmelor din Complexul Studentesc arunca gunoiul pe unde apuca, la Timisoara

O acțiune a polițiștilor locali în Complexul Studențesc din...

Trupa NEED canta la Timisoara, in Club Capcana

Iubitorii de progressive metal sunt invitați la un concert...

Din aceeași categorie

Categorii Populare