70 de kilograme de COCAINĂ neagră capturate, ”cu flexul”, de polițiști și procurori DIICOT, la Timișoara

- Advertisement -

Patru persoane de origine venezueleană au fost ridicate de polițiștii și procurorii DIICOT, după ce, oamenii legii au descoperit că acestea fac trafic cu droguri de mare risc. Oamenii legii au descoperit că un transport de cocaină neagră, care urma să ajungă în Spania, trece prin Timișoara, acolo unde au și acționat.

Transportul de cocaină, care a fost ascunsă în corpuri de mobilier încărcate într-un container, trebuia să treacă iniţial prin portul Constanţa, dar după ce autorităţile judiciare germane au intrat pe firul operaţiunii, traficanţii au modificat traseul şi drogurile au ajuns în țara noastră prin vama Otopeni, de unde au fost transportate mai departe spre Timişoara. Anchetatorii au fost nevoiți să folosească flexuri pentru a tăia corpurile de mobilier în vederea recuperării cocainei negre – care este un drog extrem de puternic și foarte rar.

Cei patru traficanți venezueleni, dintre care unul este căsătorit cu o româncă, vor fi duși direct la sediul DIICOT Bucureşti, unde vor fi audiaţi în legătură cu provenienţa cocainei şi filiera pentru care operau. Agenția Mediafax anunță că până în prezent anchetatorii nu au putut estima valoarea celor aproximativ 70 de kilograme de droguri capturate.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Scrisoare deschisă domnului chestor Alin Petecel, șeful Inspectoratului de Poliție Timiș

Domnule chestor,  Ați dispus demararea cercetării interne la adresa agentului-șef...

Prof. dr. Dorel Săndesc, titularizat ca manager al Spitalului Județean Timișoara

Azi, cu începere de la ora 10, ca urmare...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img