AcasăStiriSocialAstăzi se lansează centrul studentObike Timişoara! Bicicletele, puse la dispoziția studenților GRATUIT!

Astăzi se lansează centrul studentObike Timişoara! Bicicletele, puse la dispoziția studenților GRATUIT!

40 de biciclete sunt puse gratuit la dispoziţia studenţiilor din Timişoara. Centrul este amplasat în Campusul Universităţii de Vest, iar studenţii pot închiria biciclete, atât în campusul universitar, cât şi în afara acestuia, de luni până vineri, pe baza legitimaţiei valabile de student şi a unui act de identitate.

Că noutăţi ale sezonului 2015, studentObike oferă tuturor studenţilor din Timişoara posibilitatea de a închiria bicicletele, indiferent de facultatea pe care o frecventează, oferă o preocupare continuă a creşterii gradului de satisfacţie a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate, dar şi a unui personal profesionist, prietenos şi pregătit să asigure experienţe plăcute iubitorilor de pedalat.

Cu un “look” foarte cool, dinamic, plin de energie, studentObike îşi propune să determine cât mai mulţi studenţi să aleagă bicicleta ca mijloc de transport zilnic, pentru recreere sau pentru deplasarea dintr-un punct în altul al campusurilor studenţeşti.

”Programul studentObike promovează folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ în rândul studenţilor. Suntem prezenţi în cele mai mari centre universitare din ţară, pe axa principală de transport pentru studenţi, pentru că ne dorim să construim un comportament responsabil faţă de mediu şi un stil de viaţă sănătos pentru tineri. Avem convingerea că prin acest proiect contribuim la dezvoltarea comunităţilor şi ne bucurăm să vedem că numărul utilizatorilor studentObike este mai mare în fiecare an”, a declarat Corina Vasile, Director, Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice, Raiffeisen Bank.

“În fiecare an adăugăm câte o piesă într-un puzzle. Imaginea din spatele acestui puzzle surprinde o dimineaţă obişnuită într-un cămin studenţesc din România. Şi în imagine se văd sute de tineri care pleacă spre facultăţi cu bicicleta. Omeni veseli, oamen tineri, oameni frumoşi. Aceasta este imaginea care stă în spatele proiectului studentObike, este ceea ce ne inspiră pe noi, ne face să mergem mai departe, ne determina să îmbunătăţim proiectul an de an. În 2015, venim în întâmpinarea nevoilor studenţilor cu un sistem de închiriere mai flexibil, colaborăm cu securitatea campusurilor pentru siguranţa bicicletelor pe timp de noapte, sprijinim acţiunile şi proiectele studenţilor, oferim proiecte şi motive în plus pentru adoptarea bicicletei ca mijloc de tansport alternativ”, adaugă Raluca Fiser, preşedintele Asociaţiei Green Revolution.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente