Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentMihai Bendeac vine la Timișoara să se ”spovedească” în ”ThE LivE”!

Mihai Bendeac vine la Timișoara să se ”spovedească” în ”ThE LivE”!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”ThE LivE” nu este un stand-up. ”ThE Live” este răspunsul lui Mihai Bendeac la dorința publicului de a se întâlni cu el în calitate de om de divertisment. ”ThE LivE” se situează la mijlocul drumului dintre stand-up și teatru. Este o reprezentație despre felul ciudat, original, aparte, în care iși trăiește viața un actor celebru atât pentru carieră cât și pentru problemele psihice, problemele cu legea, alcoolul, femeile, drogurile, anunță organizatorii acestui eveniment.

”ThE LivE înseamnă, în fond, o spovedanie comică”, iar show-ul adaugă conceptului general de stand-up ceea ce actorii de teatru, film sau televiziune au ca și bagaj: interpretativitatea.

Evident, persoanele publice din România (imitarea/parodierea lor) își regăsesc locul pe scenă. Asta și pentru că, în mod natural, Bendeac este posedat de multiple personalități ce dau năvala în viața lui de zi cu zi, fără să vrea.

Evenimentul este programat pentru data de 18 aprilie 2015, cu începere de la ora 20:00, la Sala ”Capitol” din Timișoara (Bulevardul C.D Loga, nr. 2), la a cărei case de bilete vă puteți asigura și prezența în public. Biletele pentru ”ThE LivE” bu Mihai Bendeac se găsesc în două variante de preț, 53 de lei penru Zona I și 39 de lei pentru Zona II. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe event-ul de pe Facebook, dedicat acestui spectacol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Teatrul National Timisoara, in fata primei premiere din 2020: Si caii se impusca, nu-i asa?

Scena Sălii 2 a Teatrului Național Timișoara găzduiește joi, 9 ianuarie 2020, cu începere...

Stand-up comedy cu Dan Badea, la Timisoara: ”amUmor”

Data de 19 octombrie 2019 aduce un nou spectacol de stand-up comedy pe o...

Festivalul National de Folclor ”Traditii la romani”, pe 16 si 17 octombrie, la Timisoara

Mari voci ale folclorului românesc, între care Dinu Iancu Sălăjanu, Carmen Popovici Dumbravă, Tinu...