Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalDN 57 rămâne ÎNCHIS traficului. Stânci de dimensiuni URIAȘE pot cădea pe...

DN 57 rămâne ÎNCHIS traficului. Stânci de dimensiuni URIAȘE pot cădea pe mașinile celor care nu respectă semnalizarea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

CNADNR a decis pe data de 1 aprilie 2015 închiderea temporară a circulației pe DN 57, km 65+600 între localitățile Svinița și Berzasca, în vederea punerii în siguranță a participanțiilor la trafic, recomandându-se ca variantă de ocolire următorul traseu: DN 57 Orșova – DN 6 Iablanița – DN 57 B Oravița – DN 57 Moldova Nouă.

Datorită ploilor și fenomenului de îngheț-dezgheț, în ultima perioadă, pe DN 57 km 65+600 dreapta, s-a produs o alunecare de teren, favorizând dislocarea unor blocuri de piatră cu dimensiuni între 5 și 50 de metri cubi. În urma reviziei efectuate pe sectorul respectiv de drum, muncitorii S.D.N. Orșova au constatat că zona, pe o lungime de cca 50-60 de metri, este încă activă, existând pericolul de desprindere de blocuri de stâncă ce pot surprinde în orice moment participanții la trafic, având ca urmări posibile pierderi de vieți omenești.

Având în vedere faptul că versantul de află în limita de proprietate administrată de R.N.P. Romsilva, D.R.D.P. Timișoara a notificat Direcția Silvică Mehedinți să procedeze la execuția lucrărilor de descărcare a versantului pentru ca CNADNR, prin D.R.D.P. Timișoara, să poată demara lucrările de eliminare a celor două stânci de pe partea carosabilă în condiții de siguranță. Astfel, DN 57, km 65+600, între localitățile Svinița și Berzasca, va rămâne închis până cand se vor asigura condițiile optime de trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare