AcasăStiriEvenimentStand-up comedy cu Dan Badea, la Timisoara: ”amUmor”

Stand-up comedy cu Dan Badea, la Timisoara: ”amUmor”

Data de 19 octombrie 2019 aduce un nou spectacol de stand-up comedy pe o scenă din Timișoara. Show-ul ”amUmor” va avea loc la Sala Capitol a Filarmonicii de Stat ”Banatul”, cu începere de la ora 18:00.

Timișoara deschide sezonul de toamnă de stand-up comedy cu Dan Badea, în 19 octombrie, cu show-ul excepțional ”amUmor”. Evenimentul are loc cu începere de la ora 18:00, la Sala Capitol.

Comediantul promite o seară în care publicul va râde în hohote. E de aproape 20 de ani în cluburile de stand-up, e parte din ”Generația cu cheia de gât” și nu se sfiește să spună pe nume -dar ironic- lucrurilor (g)rele care au marcat copilăriile multora dintre noi.

Accesul la spectacol se face începând cu ora 17:30, iar biletele se pot achiziționa online, AICI. La intrare, biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Pentru persoanele cu dizabilități si insoțitorii acestora, sunt puse la dispoziție patru bilete, iar pentru mai multe detalii trimiteți solicitarea pe adresa de email ticketing@sublimeromania.com.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente