ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Stand-up comedy cu Dan Badea, la Timisoara: ”amUmor”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Data de 19 octombrie 2019 aduce un nou spectacol de stand-up comedy pe o scenă din Timișoara. Show-ul ”amUmor” va avea loc la Sala Capitol a Filarmonicii de Stat ”Banatul”, cu începere de la ora 18:00.

Timișoara deschide sezonul de toamnă de stand-up comedy cu Dan Badea, în 19 octombrie, cu show-ul excepțional ”amUmor”. Evenimentul are loc cu începere de la ora 18:00, la Sala Capitol.

Comediantul promite o seară în care publicul va râde în hohote. E de aproape 20 de ani în cluburile de stand-up, e parte din ”Generația cu cheia de gât” și nu se sfiește să spună pe nume -dar ironic- lucrurilor (g)rele care au marcat copilăriile multora dintre noi.

Accesul la spectacol se face începând cu ora 17:30, iar biletele se pot achiziționa online, AICI. La intrare, biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Pentru persoanele cu dizabilități si insoțitorii acestora, sunt puse la dispoziție patru bilete, iar pentru mai multe detalii trimiteți solicitarea pe adresa de email ticketing@sublimeromania.com.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore