ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nesimțiții traficului de pe la noi: Mi-am luat mașină cu tot cu trotuar și trecere de fraieri, sau se spune ”de pietoni”? FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Nesimțirea sau lipsa celor șapte ani de-acasă îi face pe unii dintre timișoreni, sau cei care doar tranzitează capitala Banatului, să ”calce pe cadavre” pentru a obține exact ceea ce-și doresc. Iar atunci când pleci cu mașina și nu vrei nici în ruptul capului să mergi mai mult de trei pași pe jos, parchezi și-n gaură de… trecere de pietoni.

Da! Șă știți, ”stimați nesimțiți” că așa se numesc porțiunile acelea dintre două trotuare, marcate cu dungi paralele late de culoare albă: treceri de pietoni, nu de fraieri… și nici locuri de parcare, iar pe ele trec pietonii, așa cum ar face și pe trotuare, acolo unde, de asemenea, vă parcați domniile voastre mașinile.

Așteptăm totuși ca polițiștii locali, sau naționali după caz, să ia măsuri măcar acum, în cel de-al ”n”-șpelea ceas! Am văzut că se poate și cu alte ocazii, deci… SANCȚIUNI!

Imaginile ne-au fost puse la dispoziție de pagina de Facebook ”Orașul Timișoara”, unde au fost trimise astăzi de timișorenii deranjați de nesimțiții din traficul local, însă din acestea pot fi observate numerele de înmatriculare a doar două autoturisme. În prima imagine se vede un autoturism Audi: TM 89 HER și o mașină Renault Clio: TM 85 HUH. Dacă autoturismul Dacia Logan ar putea fi recunoscut de către conducerea companiei care o deține în cazul celei de-a treia imagini nu există date de identificare. Toate cele trei imagini au fost surprinse marți, pe strada Oituz din Timișoara.

PS: Timișoreni, faceți pozele cu curaj, nu pățiți nimic dacă faceți pozele în așa fel încât să se vadă numerele de înmatriculare, e absolut legal dacă sunteți pe domeniul public.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore