AcasăStiriSocialZeci de firme din Timişoara, amendate de poliţişti, pentru că vindeau produse...

Zeci de firme din Timişoara, amendate de poliţişti, pentru că vindeau produse „piratate” sau pentru alte ilegalităţi FOTO

Vineri, 6 iunie 2014, pe parcursul întregii zile, poliţişti de investigare a fraudelor, ordine publică şi rutieră au acţionat pe raza municipiului Timişoara, efectuând controale la mai multe societăţi comerciale pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Echipele de control au verificat respectarea normelor referitoare la plata T.V.A. intracomunitară, dacă documentele de transport sunt conforme cu realitatea, concordanţa între stocurile criptice şi faptice, documentele de provenienţă a mărfurilor, respectarea prevederilor legale în întocmirea documentelor fiscale şi contabile, respectarea condiţiilor de depozitare şi comercializare a mărfurilor alimentare, precum şi verificarea situaţiei contractuale a angajaţilor.

Astfel, poliţiştii au controlat 51 de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate, fiind aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a sancţiunilor depăşeşte 170.000 de lei.

Oamenii legii au mai întocmit un dosar penal pentru efectuarea de acte de comerţ cu produse care purtau însemnele unei mărci înregistrate fără acordul titularului, fiind indisponibilizate 28 de articole vestimentare, în valoare totală de 7.650 de lei.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente