Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Rutieriştii” nu se joacă. Peste 700 de amenzi în zilele de weekend

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În perioada 9-11 august 2013, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturii alcoolice şi nerespectării normelor legale privind viteza de deplasare.

Astfel, oamenii legii au întocmit 14 dosare penale, conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care nu posedau permise de conducere, sau care conduceau autovehicule neînmatriculate.

Au fost aplicate 701 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 325 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 103 pentru neutilizarea centurii de siguranţă pe timpul deplasării.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 59 de permise de conducere, pentru conducerea autoturismelor sub influenţa băuturilor alcoolice, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, conducerea unor autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză. Poliţiştii au mai retras 7 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defecţiuni tehnice.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare