AcasăStiriSocialJandarmii Grupării Mobile Timișoara, AMENZI de 7.600 de lei în numai cinci...

Jandarmii Grupării Mobile Timișoara, AMENZI de 7.600 de lei în numai cinci zile!

Jandarmii au intervenit în 28 de situaţii pentru aplanarea unor stări conflictuale pe perioada celor cinci zile, dar au aplicat și 34 de sancţiuni contravenţionale şi 22 de avertismente scrise. Valoarea amenzilor pe care le-au ”împărțit” jandarmii Grupării Mobile însumează 7.600 lei.

Efectivele Grupării de jandarmi Mobile Timişoara, au constatat, în aceeași perioadă de timp, 13 infracţiuni, atât la misiunile executate în mod independent cât şi în cooperare cu Poliţia, cu 13 infractori identificaţi.

Tot în această săptămână, jandarmii Grupării Mobile au participat în sprijinul DIICOT, la efectuarea a 34 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Reşiţa, în cadrul unei acţiuni comune care a vizat combaterea acţiunilor de trafic de droguri de risc.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente