Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialȘoferii din Timiș, tot mai GRĂBIȚI? Aproape 500 de vitezomani, AMENDAȚI în...

Șoferii din Timiș, tot mai GRĂBIȚI? Aproape 500 de vitezomani, AMENDAȚI în numai patru zile!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii rutieri, sprijiniţi de cei de la ordine publică, au acţionat în perioada 9-12 martie 2015, pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere, depistării celor care comit abateri la regimul rutier, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului. Oamenii legii au monitorizat, cu prioritate, sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite, zilnic, toate aparatele de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în ”cascadă”.

Pe perioada amintită, poliţiştii au aplicat 1.463 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 469 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 405 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. De asemenea, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 121 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 79 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, 14 pentru depăşiri neregulamentare, 11 pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 7 pentru nerespectarea semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric. Cu această ocazie au fost retrase şi 29 de certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Dezastrul Colterm! Timișorenii, obligați să scoată din buzunar peste 21 milioane euro pentru că primarul Dominic Fritz a uitat să-l trezească din somn pe...

Aduceți-vă aminte când, în plină campanie electorală, Dominic Fritz avea soluții la orice problemă...

Demagog cu gura plină! Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Cel mai simplu e să dai lecții la toată lumea și tu să faci...