Șoferii din Timiș, tot mai GRĂBIȚI? Aproape 500 de vitezomani, AMENDAȚI în numai patru zile!

Date:

Poliţiştii rutieri, sprijiniţi de cei de la ordine publică, au acţionat în perioada 9-12 martie 2015, pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere, depistării celor care comit abateri la regimul rutier, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului. Oamenii legii au monitorizat, cu prioritate, sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite, zilnic, toate aparatele de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în ”cascadă”.

Pe perioada amintită, poliţiştii au aplicat 1.463 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 469 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 405 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. De asemenea, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 121 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 79 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, 14 pentru depăşiri neregulamentare, 11 pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 7 pentru nerespectarea semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric. Cu această ocazie au fost retrase şi 29 de certificate de înmatriculare.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare