Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAproape 600 de amenzi pentru șoferii timișeni, în weekend

Aproape 600 de amenzi pentru șoferii timișeni, în weekend

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

A fost weekend plin pentru polițiștii rutieri. Oamenii legii au ieșit pe principalele drumuri în județ și au aplicat amenzi șoferilor care nu respectă legislația. În total au fost acordate aproximativ 600 de sancțiuni.

Peste 220 de agenți au acționat suplimentar în Timiș, în weekend. Pe străzi au ieșit polițiști de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi alte structuri, pentru a preveniri şi combate faptele antisociale. În total, au fost efectuate 54 de acțiuni, 76 de controale și instituite 13 filtre rutiere.

„În urma activităților, au fost constatate 35 de infracţiuni (judiciare, economico-financiare şi la regimul circulaţiei), dintre care 25 în flagrant delict. De asemenea, au fost aplicate 597 de sancţiuni contravenţionale, 37 dintre acestea fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică. Pentru încălcarea normelor rutiere prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, polițiștii au aplicat 543 de sancțiuni, 218 dintre acestea fiind pentru depășirea limitelor legale de viteză”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 135.000 de lei.

Oamenii legii au reţinut 60 de permise de conducere şi au retras 22 de certificate de înmatriculare auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare