Cerșetorii, axați pe bisericile din Timișoara

0
1321

Cerșetorii din Timișoara nu pierd vremea și se orientează pentru a găsi cele mai profitabile zone din oraș. Polițiștii locali au constatat că cei ce apelează la mila publică au program special duminica, în apropierea lăcașelor de cult.

Opt adulți și șase minori au fost depistați duminică de către polițiștii locali, la cerșit în apropierea lăcașurilor de cult din Timișoara.

„La Biserica din zona Sinaia au fost depistați trei adulți și patru minori, între aceștia fiind o mamă cu patru copii, de asemenea, la Biserica din zona Baader se afla o mamă cu doi copii, un alt bărbat aflat în scaun cu rotile a fost depistat la Catedrala Mitopolitană. De asemenea, alte persoane au mai fost depistate apelând la mila publică în zona Calea Șagului, la ieșirea din oraș”, au transmis repezentanții Poliției Locale Timișoara.

Mamele cu copii au fost predate de polițiștii locali la centrul de pe str. Regina Maria, iar ceilalți adulți au fost predați centrului social de pe str. Telegrafului. Din păcate, în cele mai multe cazuri, cerșetorii revin în locurile de unde au fost ridicați a doua zi. Pentru a stopa fenomenul, polițiștii locali atrag încă o dată atenția cetățenilor orașului să nu ofere bani cerșetorilor care găsesc tot felul de metode pentru a impresiona.

Foto: Facebook/PolitiaLocalaTimisoara

Spune-ţi opinia civilizat!