AcasăStiriPompierii veghează pe Lacul Surduc

Pompierii veghează pe Lacul Surduc

Anual, sunt înregistrate cazuri de înec pe râurile și lacurile din Timiș. Pentru a preveni astfel de incidente, dar și pentru asigurarea ordinii publice, pe Lacul Surduc vor veghea patrule mixte, formate din pompieri, polițiști și jandarmi.

La fiecare sfârșit de săptămână, pe Lacul Surduc vor circula cu barca echipe formate din reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș, ai Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș.

„Pentru prevenirea producerii unor situații de urgență, asigurarea ordinii publice, informarea preventivă a populației și asigurarea unui răspuns prompt și eficient, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Timiș și Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș, asigură la fiecare sfârșit de săptămână din sezonul estival (vineri ora 09:00 – duminică ora 21:00), prezența în zona lacului Surduc a unei ambarcațiuni de tip RIB (Rigid Inflatable Boat – Ambarcațiune cu chilă rigidă și borduri moi) cu echipajul aferent (dotat cu rucsac de prim ajutor), un echipaj auto de intervenție format din lucrători din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Făget și un echipaj de jandarmi”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente