Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Slovac condamnat pentru tâlhărie, expulzat din țară

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Un cetățean slovac a fost expulzat săptămâna aceasta din România. El a fost condamnat pentru tâlhărie, după ce a lovit o femeie și i-a furat poșeta.

În urmă cu patru ani, cetățeanul slovat a fost condamnat la închisoare după ce a tâlhărit o femeie, pe stradă. Polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrari al judejului Timis l-au preluat pe acesta la eliberare și l-au însoțit până în Vama Cenad.

„Cetățeanul slovac a fost încarcerat, din anul 2012, pentru complicitate la tâlhărie, întrucât împreună cu alți doi făptuitori au sustras prin violență o geantă de la o persoană vătămată. Potrivit competențelor, polițștii de Imigrari au preluat cetățeanul slovac, după executarea pedepsei, de la Penitenciarul Timișoara și au efectuat demersurile necesare în vederea îndepărtării de pe teritoriul țării noastre. Acesta a fost escortat pana la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad”, au transmis reprezentanții Serviciului pentru Imigrări Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare