Candidații PSD pentru alegerile parlamentare au luat startul campaniei electorale

- Advertisement -

Candidații PSD pentru alegerile parlamentare au luat startul campaniei electorale.

Startul campaniei electorale a găsit candidații PSD pentru alegerile parlamentare în centrul orașului, în fața Filarmonicii Banatul. Joi noaptea, la ora 12.00, candidații PSD pentru alegerile parlamentare s-au deplasat în fața Filarmonicii Banatul pentru a lipi primele afișe electorale pentru scrutinul din 11 decembrie.

,,Aşa cum am spus, ne aşteptăm la o campanie în care să prezentăm proiecte, sper că împreună cu colegii şi prietenii mei, cu echipa PSD să ajungem în cât mai multe case, să vorbim cu cât mai mulţi oameni, astfel încât, toate proiectele noastre, toate argumentele noastre pe care le avem pentru Timiş, să poată fi cunoscute. Am format o echipă în adevăratul sens al cuvântului, oameni care vor aduce plus în Parlamentul României, oameni tineri, oameni dinamici care doresc să demonstreze că încrederea pe care în mod sigur o vor primi din partea cetăţenilor Judeţului Timiş, va fi justificată.”

Alături de Sorin Grindeanu, Preşedintele Consiliul Județean Timiș, s-au aflat şi candidaţii: Adrian Diaconu, Eugen Dogariu, Alfred Simonis, Suciu Matei şi alţii, plus un număr impresionant de tineri prezenţi la lansarea candidaţilor.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=lu4UaABzWoU&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img