Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăCandidații PSD pentru alegerile parlamentare au luat startul campaniei electorale

Candidații PSD pentru alegerile parlamentare au luat startul campaniei electorale

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Candidații PSD pentru alegerile parlamentare au luat startul campaniei electorale.

Startul campaniei electorale a găsit candidații PSD pentru alegerile parlamentare în centrul orașului, în fața Filarmonicii Banatul. Joi noaptea, la ora 12.00, candidații PSD pentru alegerile parlamentare s-au deplasat în fața Filarmonicii Banatul pentru a lipi primele afișe electorale pentru scrutinul din 11 decembrie.

,,Aşa cum am spus, ne aşteptăm la o campanie în care să prezentăm proiecte, sper că împreună cu colegii şi prietenii mei, cu echipa PSD să ajungem în cât mai multe case, să vorbim cu cât mai mulţi oameni, astfel încât, toate proiectele noastre, toate argumentele noastre pe care le avem pentru Timiş, să poată fi cunoscute. Am format o echipă în adevăratul sens al cuvântului, oameni care vor aduce plus în Parlamentul României, oameni tineri, oameni dinamici care doresc să demonstreze că încrederea pe care în mod sigur o vor primi din partea cetăţenilor Judeţului Timiş, va fi justificată.”

Alături de Sorin Grindeanu, Preşedintele Consiliul Județean Timiș, s-au aflat şi candidaţii: Adrian Diaconu, Eugen Dogariu, Alfred Simonis, Suciu Matei şi alţii, plus un număr impresionant de tineri prezenţi la lansarea candidaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare