Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Timișoarei va face o vizită în SUA. Întâlnire Nicolae Robu – Barack Obama

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nicolae Robu ajunge la masă cu președintele Americii înaintea președintelui României, Klaus Iohannis. Primarul capitalei Banatului se va deplasa luna viitoare în Statele Unite ale Americii, acolo unde va avea mai multe întâlniri importante, inclusiv cu reprezentanți ai Pentagonului, a afirmat, vineri,, senatorul Ben-Oni Ardelean. ”Voi întreprinde o vizită, împreună cu domnul primar Robu, în Statele Unite ale Americii, la începutul lunii februarie. Vizita va include mai multe întâlniri la nivel de Congres, de Senat, la nivelul Departamentului de Stat, cu reprezentanți ai Pentagonului și, de asemenea, va fi un dineu cu președintele Statelor Unite ale Americii. Este o vizită pe care o facem în contextul bunelor relații pe care le avem cu America”, a precizat Ben-Oni Ardelean.

Vizita va fi făcută de cei doi oameni politici din Timișoara, iar alături de aceștia se vor deplasa, tot atunci, în SUA și alți doi senatori români, însă la majoritatea întâlnirilor programate vor participa doar Nicolae robu și Ben-Oni Ardelean. ”O să avem și întâlniri în zona economică. Ne interesează ca investițiile americane în România să fie mult mai prezente. Alte țări ocupă acum locuri fruntașe vis-a-vis de investiții, dar nu pot să spun mai multe acum pentru că nu am agenda complet conturată pentru săptămâna respectivă. Vizita va fi între 3 și 7 februarie, iar pe parcursul ei vom avea întâlniri și cu comunitatea românească” a mai spus penelistul.

”Este o onoare pentru oricine să îl poată întâlni pe preşedintele Statelor Unite ale Americii. Evident, nu pot să nu am o emoție care decurge din această onoare, având în vedere ceea ce înseamnă Statele Unite în lume şi preşedintele Statelor Unite în lume”, a spus edilul-șef al Timișoarei, Nicolae Robu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=j12mLjBhea0&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu, a împușcat doi iepuri deodată....