Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încă două maşini care au acelaşi număr de înmatriculare. Cazul a fost semnalat mai aproape de judeţul nostru

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Caz incredibil în Drobeta-Turnu Severin! Pe străzile oraşului circulă de patru ani două maşini care au acelaşi număr de înmatriculare, iar fapta a ieşit la iveală abia când cele două autoturisme “s-au întâlnit” în trafic.

Cele două maşini cu numere identice, un Opel şi un BMW, ar mai fi circulat şi acum dacă autoturismul ce deţine numerele false nu ar fi fost surprins de camerele drumurilor naţionale fără rovinietă.

Amenzile au ajuns la proprietarul de drept, care, evident, nu-şi amintea să fi trecut prin locurile unde ar fi fost “prins”. Atunci şi-a dat seama că nu este în regulă ceva, însă s-a lămurit complet abia zilele trecute, când a zărit pe stradă un Opel cu numerele identice cu ale BMWului său, MH-10-LRY.

„Am tras pe dreapta lângă maşina respectivă şi am sunat la 112. Opelul fusese radiat în 2006, iar în 2009, numerele mi-au fost atribuite mie, numai că şoferul celălalt a continuat să circule”, a explicat Alexandru Hanga, proprietarul maşinii aflate în legalitate.

Halucinant este însă răspunsul autorităţilor! Şoferul care circula din 2006 cu numere false este pe punctul de a fi iertat, pe motiv că greşeala aparţine sistemului de înmatriculări, iar în momentul în care poliţiştii au fost solicitaţi să vadă maşinile, autoturismul radiat era parcat, deci şoferul vinovat nu se va alege cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

 

 

 

Sursa:libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare