Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentDISTRACŢIE maximă în Parcul Copiilor din Timişoara. Sute de copii, mici şi...

DISTRACŢIE maximă în Parcul Copiilor din Timişoara. Sute de copii, mici şi mari, dar şi adulţi au dat tonul petrecerii de 1 IUNIE FOTO+VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Micii timişoreni ştiu să se distreze de minune, cu atât mai mult dacă toată „acţiunea” are loc în Parcul Copiilor „Ion Creangă” din Timişoara. Acesta a fost luat cu asalt încă de sâmbătă dimineaţă, întrucât Primăria Capitalei Banatului a pregătit două zile de spectacole de excepie dedicate celor mici şi nu numai, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, care se sărbătoreşte duminică, 1 iunie!

Nu doar Primăria Timişoara oferă un program special celor mai mici dintre vizitatorii Parcului ci şi poliţiştii, care sunt prezenţi cu o serie de activităţi care atrag atenţia celor mici. „Mascaţii”, împreună cu poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Serviciului Criminalistic, le prezintă copiilor elemente de tehnică din dotarea IPJ Timiş, tehnici de autoapărare, dar fac şi demonstraţii de dresaj canin.

Parcul Copiilor este plin cu de toate: caruselul este una dintre principalele atracţii, trenuleţul plimbă piticii prin tot parcul, bărcile în miniatură, tobogane goflabile, Mickey Mouse sau clovni extrem de amuzanţi şi, să nu uităm, scena cu muzică şi dansuri.

Vezi mai jos cum se distrează piticii în Parcul Copiilor şi sigur vei vrea să te alături petrecerii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare