ACCIDENT cu ”repetiție” pe Calea Stan Vidrighin. Mașină RĂSTURNATĂ și aruncată pe trotuar, din cauza neatenției unui șofer FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Intersecția buclucașă sau intersecția neatenților! Așa ar putea fi ”botezată” intersecția dintre Calea Stan Vidrighin și Bulevardul Francesco Illy, acolo unde cu o frecvență de nedescris au loc accidente rutiere dintre cele mai spectaculoase, care deseori se soldează cu rănirea celor implicați, dar și cu pagube materiale însemnate.

Marți, 24 martie 2015, un nou accident, extrem de spectaculos și foarte periculos, a avut loc în acea intersecție. Un autoturism Dacia Logan, condus de o femeie în vârstă de circa 40 de ani, care se deplasa pe Calea Stan Vidrighin dinspre Calea Buziașului și se îndrepta înspre fosta fabrică ”Banatul” și se deplasa pe banda a doua de circulație. Odată ajunsă la intersecția cu Bulevardul Francesco Illy, Logan-ul a fost izbit puternic de un autoturism Opel Astra, condus de un bărbat în vârstă de circa 50 de ani.

Șoferul autoturismului de fabricație germană nu s-a asigurat suficient și nu a acordat prioritate la pătrunderea în intersecție, iar urmările nu sunt deloc plăcute. Acesta a lovit mașina femeii în partea dreaptă din spate, autoturismul acesteia a ricoșat în bordura scuarului de pe mijlocul șoselei, care delimitează linia de tramvai, de aici fiind răsturnat și aruncat în partea dreaptă până pe trotuar, acolo unde, din fericire, nu se afla nimeni.

Femeia aflată la volanul Daciei Logan a fost rănită și transportată de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri medicale, aceasta având fractură de claviculă, din primele constatări ale medicilor, în timp ce șoferul Opelului a scăpat nevătămat. Acesta susține că Loganul se deplasa cu viteză prea mare, iar după ce a fost testat cu aparatul etilotest, având rezultatul ”0”, a fost nevoit să dea explicații polițiștilor care au sosit la fața locului pentru a demara o anchetă.

Din nefericire, această intersecție a devenit una ”propice” pentru producerea accidentelor, întrucât nu este semaforizată și, chiar dacă la pătrunderea în intersecție de pe Bulevardul Francesco Illy, există semnul ”Cedează trecerea” pe ambele părți ale celor două benzi de circulație (deși poate era mai indicat cel cu ”STOP”), acestea sunt parțial ignorate de unii șoferi. Accidentul de astăzi îngroașă numărul zecilor de tamponări mai mult sau mai puțin periculoase care se petrec aici.

Poate Comisia de circulație din cadrul Primăriei Timișoara, în frunte cu șeful acesteia, Culiță Chiș, ar putea găsi o soluție pentru evitarea acestor incidente, înainte ca șoferii sau pietonii să-și piardă viețile în această intersecție, fie prin semaforizarea ei, fie prin alte mijloace găsite de cei care au fost numiți în funcțiile pe care le au în cadrul acestei Comisii și sunt plătiți pentru asta. Totodată, ar mai fi de menționat faptul că șoferii care vin de pe Bulevardul Francesco Illy și vor să pătrundă în intersecție, trebuie să aștepte minute bune, în orele de vârf, pentru a putea pătrunde pe Calea Stan Vidrighin.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=th2f6iDHC1g&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

De-a hoții și vardiștii. Fostul șef al Poliției Lugoj a recunoscut că este infractor!

La trei luni de la publicarea pe site-ul nostru...

Vărădia, printre ultimele redute bănățene ale pescuitului la crap

Dacă ţările vecine precum Serbia şi Ungaria beneficiază de...

Bianca Gavrilita, singurul reprezentant al judetului Timis in PSD, pentru alegerile europarlamentare

PSD Timiş are un reprezentant pe loc (greu) eligibil,...

Serbare de sfârșit de an şcolar la Şcoala Gimnaziala nr.16 Take Ionescu clasa a-II-c

Am ajuns și la finele acestui an școlar. Parcă...

RATT caută şoferi şi vatmani. Vezi ce trebuie să faci pentru a conduce un autobuz, troleibuz sau tramvai

Regia Autonomă de Transport Timişoara organizează cursuri de calificare...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare