eco-junior-2015

Calitatea mediului înconjurător se reflectă direct în viețile elevilor și ale familiilor lor. Activitățile de educație ecologică prin joc ce se vor desfășura în cadrul programului „Să știi mai multe, să fii mai bun!” cu ajutorul profesorilor, cât și cele desfășurate în natură, ajută la constientizarea importanței conservării naturii de către copii.

Proiectul Eco Junior 2015, realizat de către Asociația Drumeții Montane din dorința de a educa cât mai mulți elevi în domeniul ecologic, se va desfășura în perioada 6 – 10 aprilie. Proiectul se adresează tuturor cadrelor didactice din România interesate de educația ecologică si care doresc să se implice ca voluntari în organizarea de activități eco-recreative cu nuanțe ludice.

Prin intermediul acestor activități, elevii vor dobândi un set de cunoștințe ecologice și un atasament deosebit față de natură, alimentându-li-se motivația și dorinta de a participa la cât mai multe activități de a menține mediul cât mai curat.

Interacțiunea reprezentanților Asociației Drumeții Montane cu elevii, prin ieșiri în aer liber sau organizarea de activități extra-școlare cu nuanță ecologică, s- a dovedit în anii trecuți a fi cea mai eficientă acțiunea de a promova mediul înconjurător și un stil de viață sănătos.

Acitivățile din cadrul Proiectului Eco Junior 2015 variază în funcție de vârsta elevilor, motiv pentru care profesorul delegat va alege tipul de activități ce se vor organiza în cadrul proiectului. Detaliile despre acest proiect și despre temele propuse în acest an le găsiți AICI. Cadrele didactice pot organiza una sau mai multe activități.

Asociația Drumeții Montane este o organizație non-profit, ce are în componența sa doar voluntari, de aceea suntem mereu în căutare de persoane pasionate de eco-turism. Dacă ești interesat(ă) de activitățile pe care le desfasoară asociația sau la care participă, ești asteptat(ă) în echipă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.