Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialZiua Porţilor Deschise azi la Poliţia Locală de ziua Sfinților Constantin şi...

Ziua Porţilor Deschise azi la Poliţia Locală de ziua Sfinților Constantin şi Elena.

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

 

 

 

Poliția Locală Timișoara a marcat astăzi, de ziua Sfinților Constantin și Elena, așa cum se sărbătorește în fiecare an la data de 21 mai, Ziua Poliției Locale.Cu această ocazie a fost organizată Ziua Porților Deschise, iar timișorenii au avut ocazia să viziteze sediul instituției, birourile, sala de festivități, sala de sport unde polițiștii locali se antrenează, să afle care sunt atribuțiile polițiștilor locali, să afle mai multe despre rezultatele foarte bune la competițiile sportive, să vadă dotarea, motocicletele, bicicletele, autovehiculele cu care polițiștii locali patrulează. La eveniment au fost prezenți în special copii de la unitățile de învățământ pe care Poliția Locală le are în supraveghere și care și-au exprimat dorința de a vizita sediul nostru, menționând aici că peste 200 de elevi de la Școala Generală nr. 1, Liceul Nikolaus Lenau, Școala Generală nr. 21, Liceul C.D. Loga, Colegiul Silvic au fost la această manifestare, fiind foarte încântați și punând foarte multe întrebări. Tinerii de la Liceul Nikolaus Lenau au declarat, spre exemplu, că au rămas plăcut surprinși de această vizită, că nu au știut câte pot vedea la Poliția Locală, ba chiar că această manifestarea a reușit să-și facă să se gândească pe viitor să opteze chiar pentru această meserie. Pe lângă elevi au fost prezenți și alți timișoreni care au dorit sa vadă cu ce se ocupă Poliția Locală, printre aceștia amintind și pe dna profesor Agneta Soporan care în urmă cu 70 de ani a recitat la inaugurarea Casei de Cultură a Întreprinderii Electromecanica, ce a funcționat chiar în clădirea în care Poliția Locală funcționează acum, poezia” Luceafărul” de Mihai Eminescu. Domnia sa a declarat că este foarte încântată de modul în care arată acum sediul Poliției Locale și că de fiecare dată când trecea prin zonă și vedea cum arată în trecut era tristă vizavi de aspectul pe care clădirea l-a avut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Poliția Locală Timișoara are un nou director! Hajdu Attila a câștigat concursul

Fostul comandant al Structurii Antiteroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, Hajdu Attila,...

Șeful Poliției Locale Timișoara s-a bazat pe urechea muzicala a subordonaților când a cerut suspendarea activității berăriei ”Del Corso”

Două chestiuni trebuie menționate din capul locului. Prima ar fi că tot circul cu...

Nesimtirea ,,militianului” local Avramescu: A vrut să amendeze un cetatean de onoare al Timisoarei pentru ca ”asa vreau eu!”

Un polițist local din Timișoara pe numele său Avramescu, a fost la un pas...