AcasăStiriEvenimentControalele de azi ale Gărzii Financiare şi D.S.V.S.A Timiş, s-au lăsat cu...

Controalele de azi ale Gărzii Financiare şi D.S.V.S.A Timiş, s-au lăsat cu amenzi şi peste 80 de kg de carne confiscată.

 

Începând cu ora 11.30, echipe mixte formate din poliţiştii de investigare a fraudelor, ordine publică, comisari ai Gărzii Financiare şi reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Timiş au efectuat controale, pe raza judeţului, la 16 societăţi comerciale ce au ca obiect de activitate comerţul cu carne şi produse din carne, în vedere prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale.
Acţiunea a vizat identificarea societăţilor care desfăşoară activităţi fără îndeplinirea condiţiilor sanitar-veterinare, se aprovizionează cu marfă de la abatoare neautorizate sau nu o înregistrează în evidenţele contabile, veniturile astfel obţinute fiind însuşite de către reprezentanţii societăţilor, cauzându-se prejudicii bugetului consolidat al statului.
Cu această ocazie, au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 23100 de lei pentru nerespectarea condiţiilor legale de depozitare a produselor şi neîntocmirea documentelor de evidenţă contabilă a mărfurilor aflate pe stoc.
Au fost indisponibilizate peste 80 de kg de carne şi produse din carne neetichetate corespunzător sau cu termen de valabilitate expirat.
Au fost ridicaţi în vederea confiscării 16000 de lei, reprezentând veniturile realizate de către o societate comercială care a funcţionat în perioada în care activitatea ii era suspendată.
Totodată, reprezentanţii mai multor societăţi comerciale au fost invitaţi la sediul I.T.M. pentru a oferi detalii cu privire la situaţia contractuală a angajaţilor.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente